Sve je u očima - Men`s Health

Sve je u očima

POGLED LJUBAVI
Možda zvuči neverovatno, ali je činjenica da oči koje izgledaju dobro predstavljaju ključ uspeha u svetu privlačnosti i ljubavi.
Prema testu privlačnosti koje je obavila Laboratorija za ispitivanje lica Aberden univerziteta, osobe ne padaju na srazmerne crte lica ili jaku vilicu kao što se veruje. Ono od čega srce ubrzano lupa predstavljaju zapravo oči.

Takođe nije samo boja očiju ta koja privuče osobu. Kroz oči se projektuje vaše zdravlje, vitalnost i iskonski potencijal.
Evo nekoliko saveta kako da učinite vaše oči sjajnim i blistavim…

ODMORNE OČI, SVEŽIJI POGLED
Koristite korektor za predeo oko očiju. Ako ste mislili da je namenjen samo ženskoj populaciji, prevarili ste se. On sadrži supstance koje očima odmah daju svežinu i otklanjaju tragove umora.

UMERENO KORISTITE KREME
Nemojte da preterujete sa proizvodima za ovaj deo lica. Prekomerna upotreba može da ošteti osetljivu kožu oko očiju, da izazove iritaciju i crvenilo. Najbolji način je da pred spavanje prstima lagano utapkate količinu taman toliku da stane na jagodice.

TREPĆITE VIŠE
Sedenje pred kompjuterom sa kojim se većina ljudi suočava izaziva da čovek trepće upola manje nego koliko je potrebno. Samo treptanje je krucialno za zdravlje oka jer održava čistoću i hidrira.

Pročitajte i  5 razloga zašto žene varaju
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *