Dvadesetčetvoročasovno zavođenje - Men`s Health

Dvadesetčetvoročasovno zavođenje

7 ČASOVA PRE PODNE
Preskočite doručak
Muškarci greše kada pokušavaju da zadive devojku tako što će joj doneti doručak u krevet. Morate da shvatite da je ženama ujutru jedino u glavi kako da stignu da se pripreme i uhvate prevoz za posao, a da ne zakasne jedno tri sata.
Najbolja stvar koju možete da uradite ujutru je da joj se sklonite sa puta tako da ne oseća dodatni pritisak. Skuvajte joj čaj ili kratku kafu, neće joj oduzeti mnogo vremena, a pokazaće da brinete.

8 ČASOVA PRE PODNE
Probudite strast
Nivo testosterona u jutarnjim časovima je veoma visok, tako da ste vi fizički spremni za seks. I da živimo u idealnom svetu vi biste imali vremena, i ona bi ostala sa vama u krevetu. Međutim, realnost je drugačija, i više je verovatno da će vam Eva Mendes pokucati na vrata nego što ćete dobiti seks, tako da jedino što možete da uradite jeste da joj udarite čežnju strastvenim poljupcem koji će je držati tokom celog dana. Zapamtite – što strastveniji poljubac to će i seks biti.

1 ČAS POPODNE
Po(d)setite je
Ovo je pravo vreme da je pozovete, pošaljete mejl ili čak podsetite, kako biste je podsetili na ono što je čeka kada se vrati kući. Ljudi su više prijamčljivi u vreme pre ručka, jer ne razmišljaju toliko o tome šta ih dalje čeka od obaveza. Zagolicajte joj maštu, podsetite je na poslednji seks koji ste imali i kako bi bilo lepo da pridodate još neke stvari tokom sledećeg.

6 ČASOVA POPODNE
Slušajte je
Stres predstavlja jedan od nejvećih „ubica“ libida kod žene. Ovo znači da je neophodno da se žena oslobodi stresa kako bi doživela orgazam. Pomozite joj tako što ćete saslušati njene probleme bez upada sa potencijalnim rešenjima. Naučnici kažu da je to veoma moćan afrodizijak.

Pročitajte i  8 pravila muvanja koje bi žene volele da muškarci odavno znaju

8 ČASOVA UVEČE
Masirajte je
Većina seksualnih savetnika predlaže finu kupku sa savećama, međutim ovo može da bude i mač sa dve oštrice, pa da se desi da je toliko opusti da zaspi. Umesto toga počnite da je masirate. Masaža oslobađa oksitocin koji posdstiče njene potrebe.
Postavite je ispred vas i spustite šake ispod njenog vrata. Masirajte rukama lagano od korena vrata pa sve do glave, onda uzmite šampon pa joj polako perite kosu masirajući glavu. Ovo će je svakako opustiti i izazvasti želju da se momentalno baci na vas.

10 ČASOVA UVEČE
Ranije u krevet
Kao poslednji korak idite pravac u spavaću sobu i pripremite teren mirišljavim svećama, zanimljivom posteljinom, kako biste nastavili proces započet u kupatilu. Na ovaj način ćete sprečiti ženu da se baci na kućne poslove koji su joj preostali, i ona će vas zbog toga još više voleti.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *