Otkrijte da li glumi orgazam - Men`s Health

Otkrijte da li glumi orgazam

Naučnici su dokazali da je oko 72 procenta žena glumilo ili glumi orgazam a mi smo za vas izdvojili znake koje će vam pomoći da prepoznate da li ste je zaista doveli do vrhunca ili samo ne želi da vam povredi ego.

Obratite pažnju na njene grudi:
a) Prekrivene crvenilom.
b) Normalne, ako izuzmete znojavo telo.
c) Jedre, hladne, deluju kao savršeno mesto da spustite svoje piće.
Pravi odgovor pod A

Trejsi Koks, autorka Kama Sutre, kaže da ženi neposredno pre nego što doživi orgazam krv odjuri u grudi i genitalije. Kod 50 do 70 posto žena ovo može da se manifestuje u vidu crvenih pečata po grudima, a to je nešto što žena koja glumi ne može da stvori. Ako i dalje niste sigurni da li je iskrena, spustite dlan na njen klitoris pod izgovorom da joj pomažete, jer se on pred sam orgazam poveća čak za 50 posto.

Kaže da doživljava vrhunac, ali da šta vi osećate?
a) Toplo, vlažno, klizavo.
b) Neophodno je podmazati.
c) Usko, toliko da morate više snage da uložite za dublje prodiranje.
 Pravi odgovor pod C

Tokom orgazma njeni mišići karlice grče se kako oslobodili krv koja se skuplja u genitalijama tokom uzbuđenja. Ove kontrakcije je gotovo nemoguće odglumiti, tako da su vam one siguran znak da li je iskrena. Takođe treba da se javi povećana napetost mišića, koju ćete vi osetiti i tako morati više snage da uložite kako bi prodrli dublje.

Na vrhuncu je, a koji zvuk ispušta?
a) Razne prljavštine u stilu porno zvezde.
b) Nerazumljive zvuke i uzdahe.
c) Ništa baš, apsolutna tišina.
Pravi odgovor pod B

Pročitajte i  Razotkrijte njen pravi profil

Ako ne možete da razumete sve što govori znači da ste je zaista doveli do vrhunca. Tokom orgazma deo mozga koji je odgovoran za misli i osećanja prestaje da radi omogućujući joj da doživi totalno zadovoljstvo, što sa druge strane znači da će teško biti u stanju da poveže smislenu rečenicu.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *