Alkohol ubija želju - Men`s Health

Alkohol ubija želju

Izgleda da je alkohol glavni krivac za vaše preterano “opuštanje” u najgorem mogućem trenutku.

Svi mi volimo da cirknemo sa vremene na vreme, ali čak i najbolji od nas ponekad preteraju pa vas vaš penis ostavi na cedilu u najgorem mogućem trenutku. Kada pijete preterano, možda se osećate kao da ćete vašoj devojci da pokažete noć njenog života, ali vaša alatka dole se ne slaže baš sa vama.

Dr Čarli Ferer će objasniti šta se dešava sa vašim penisom kada popijete malo više i šta da radite u takvim situacijama.

SITUACIJA
Tipično do ovog problema dolazi kada popijete jedno ili šest pića previše u nekom klubu iako vaš jezik radi kao švajcarski sat i iz vas izlaze fraze kao nikada bolje, vaša alatka polako tone u san. A evo i zašto: alkoholisanje pre seksa, smanjuje protok krvi u vašem penisu, što vas za uzvrat ostavlja “mlohave”. Dakle ukoliko ste baš preterali, jedino št će probuditi vaš penis je vaše trežnjenje.

“Iako alkohol utiče na vašu nervozu, i zbog njega možete da se osećate nepobedivim, ili u ovom slučaju neodoljivim svim ženama u klubu, istina je da će vas preteran unos alkohola na kraju ostaviti osramoćene” kaže dr Ferer, “Alkohol je depresivna supstanca za vaš nervni sistem, koja često može da zove impotencija. Vi možete da se osećate kao da ste najbolji italinaski ljubavnik, dok u stvarnosti ste zapravo prosek”.

Pročitajte i  Džen Selter: Zvezda Instagrama
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *