12 koraka zavođenja - Men`s Health

12 koraka zavođenja

POMIRITE SE SA TIM, ŽENE NE VOLE “NJANJAVE” FORE
Ok, romantični gestovi dolaze u obzir, ali ako joj pošaljete “naša srca oduvek i zauvek kucaju zajedno”, pre će pojačati sigurnost oko stana, nego što će se “primiti” na vas. Većina žena, čak 57 odsto u svetskoj MH anketi, reklo je da ne voli previše sladunjave gestove, a samo 7 odsto je otkrilo da voli slatke SMS poruke, pa makar bile i cirkularne.
Takođe, zaboravite na višesatne uvode i ćaskanja. Anketa je pokazala da 75 odsto žena više voli direktan pristup.

Šta ako dođe do najgoreg?
Pa, ako dođe, igrajte na sledeću kartu: većina žena voli da ih neko juri. Zato promenite taktiku i pronađite odgovarajući način da joj priđete, shodno njenoj ličnosti.

POSTOJI NEŠTO ŠTO JE MOĆNIJE OD NOVČANIKA
Većina žena u anketi izabralo je miran, romantičan restoran za zajedničku večeru. Zato, nije važno da je izvedete u neki koji ima zvezdica više nego vi dugmića, već da “ubodete” onaj koji će je oduševiti.
Stvari se dobro odvijaju ako stavi laktove na sto, urami lepo lice nežnim rukama i prikuje pogled za vaše oči. Jezik kojim vam se obraća govori da ste je već osvojili. Sada se opustite…

Ako se nasloni i vrti kosu dok joj pričate, to znači da joj je važnije kakav će efekat ostaviti na vas, nego to kako vas doživljava.

NE POTCENJUJTE MOĆ PRVOG ODLASKA U STAN
Kada vas pozove na kafu nakon prijatne večere, zna se šta možete da očekujete. Ali zna se i da ne treba da skočite na nju i obavite posao rekordnom brzinom. Skoro više od polovine anketiranih žena odgovorilo je da više ceni manje, ali sigurnije korake, od skokova pa padova.

Najvažnije je da joj ponudite izbor dok je pratite kući. Pitajte je da li želi da odete do vas u stan, ili da je samo otpratite do njenog. Nemojte dozvoliti da oseti bilo kakav pritisak.

SREDITE KUPATILO
kupatilu, odraz nečije ličnosti. Ako do tada uradite sve kako treba i ona uđe u vaše malo carstvo, 100 odsto je spremna da pozove taksi ako je tamo totalni haos.

Po ostalim sobama istaknite fotografije sa putovanja ili sa porodicom. One čine da delujete toplo i otvoreno, a ženama je važno da pokazujete emocije. Osim toga, one su odličan šlagvort za konverzaciju i počinjanje raznih tema. Ali pazite – može biti samo jedna slika sa majkom. Više od jedne je ozbiljan znak za uzbunu.

MOLITE SE ZA STRPLJENJE. I MUZIKU…
Istraživanja pokazuju da žena dugo oseća strepnju i nepoverenje, a to se uvek odražava na seksualni život. Opušta se u seksu tek kada oseti potpunu sigurnost pored muškarca sa kojim je.

Kako biste razbili ledene bregove oko vas, pustite neku opuštajuću muziku. Ali obratite pažnju – studija je pokazala da 2000 žena smatra kako su reči pesme ključne za raspoloženje.

PRIVUCITE JE U PRAVOM TRENUTKU
Prvi poljubac je uvek nezgodan, a rešava čitavu budućnost veze. Ako brblja bez prestanka – odgađa ga. Trebalo bi da sinhronizujete telo i pokrete sa njom. Onda će sve doći samo…
Kako biste pokazali da ste spremni i da izgarate od želje da je poljubite, prelazite lagano pogledom sa njenih očiju na njena usta. Zadržite pogled kratko, pa se vratite, pažljivo je slušajući. Uz malo sreće, ukapiraće šta joj se sprema i sama će pokazati isto interesovanje.

Pročitajte i  7 razloga zbog kojih je joga dobra za muškarce

Polako je poljubite. To znači da joj ne gurnete jezik do pola grla, već se lagano dodirujte, zadirkujte. Šezdeset odsto žena voli kratak i sladak prvi poljubac. Polako raspaljujte strasti. Nemojte se samo baciti na njen vrat i uho. Odgurnuće vas za tili čas.

ČITAJTE SIGNALE
Nemojte dozvoliti da mozak ima nula aktivnosti! Pratite njeno telo, poglede, čitajte signale. Kada bude spremna da krenete korak dalje od poljupca, osetićete.

Ne jurite ka njenim grudima! Nije to jedina erogena zona kod žena. Postoje još i vrat i ramena i ruke… Kada počne željno da se uvija, znak je da možete preći na konkretnije predele na mapi uživanja.

MASAŽA JE PREVIŠE PROVIDNA
Ako joj predložite da joj izmasirate leđa eteričnim uljem kako bi se opustila – provaliće vaše namere u trenutku. Ali, nije to najstrašnije! Strašno je to što ćete ubiti spontanost i previše ćete očekivati od svega što sledi. A onda je razočaranje veoma bolno..

Rešenje je jednostavno: kada dobijete signal da možete dalje, ljubite je i mazite narednih 10 minuta, minimum, pre nego što joj kao zastavu osvojene tvrđave, zavrljačite gaćice negde daleko.

DIVITE SE SVAKOM NOVOM OTKRIVANJU
Koji je najbolji način da je oslobodite stega odeće? Pa, 47 odsto žena kaže “quid pro quo”. Ako niste pratili časove latinskog, u prevodu znači da hoće da to radite zajedno, polako.

Ako žena previše brzo ostane naga pred vama, osetiće se ranjivom i izloženom. Umesto da se mučite oko skidanja njenog brusa, pozabavite se obnaženim delovima i skrenite joj pažnju poljupcima. Dok je lagano svlačite, ljubite mesta na kojima su ostali tragovi odeće. Napravite od svega uzbudljivu predigru.

POSTANITE MISIONAR RAZUMEVANJA I OSEĆANJA
Ako je vaš cilj bum-tras seks za jednu noć, onda ste se ili upoznali preko Interneta ili “pokupili” jedno drugo u gradu. Povezivanje i bliskost su najvažniji faktori za dobar seks, kaže 47 odsto anketiranih žena.

Ostavite poze “a la Kama Sutra” za kasnije. Budite nežni i osećajni. Između poljubaca pauzirajte i ostvarite kontakt očima. Više od 83 odsto žena voli misionarsku pozu tokom prvog seksa.

KOMUNIKACIJOM POBOLJŠAVATE SEKS
Ne mislimo da ćaskate sa njom, dok se bližite vrhuncu. Mislimo na govor tela, priču koju ćete svojim pokretima podeliti sa njom, dodire kojima ćete joj dati samopouzdanje i slobodu da uživa sa vama.

Žene ne vole da otkrivaju svoje seksualne fantazije pri prvom seksu. Naime, previše razgovora i priče o tome šta želite da vam radi, ili šta ćete vi njoj raditi spada u najveće podrivače strasti u krevetu. Pogledima joj govorite šta želite. Verujte, žene su dobri čitači misli.

OSTANITE U IGRI
Postoji samo jedna stvar koju žene žele da čuju kad se razilazite, a to je datum i vreme kada ćete se videti sledeći put. Oduševićete je, a iščekivanje će je izludeti.

Naime, 57 odsto žena želi da je pozovete odmah sutradan. One mere jačinu vaše želje i interesa sa brojem dana koji prođu do sledećeg poziva ili susreta. Što pre pozovete, pre ćete više strasti osetiti kod nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *