Kuća ljubavi - Men`s Health

Kuća ljubavi

Prosečna kuća ima odvojenu dnevnu sobu, kupatilo, kuhinju i ako ste srećni dečju sobu i radnu sobu. Ali ne i seks sobu. Ne postoji čak ni seks ugao. Dakle, na vama je da stvorite jedan. Možete koristiti bilo koju prostoriju koju želite za dobar, inovativan, “budim komšije“ seks. Na primer, tu je…

RADNA SOBA
Kancelarijske stolice su perfektne za oralni seks. Neka se udobno smesti, a vi se spustite na pod ispred nje. Onda počnite da radite jezikom dok pomerate stolicu. Ona će imati osećaj da lebdi.

KUHINJA
”Upotrebite čvrst drveni sto koji je udobniji od poda i istovremeno bolje visine od kuhinjskog pulta“, kaže dr Loan Kol Veston, seksolog. Neka vaša partnerka legne na sto na leđa, sa petama blizu ivica. Domognite se neke hrane (bilo šta što može biti polizano, dovoljno je dobro za ovu igru). Prilika da vaš jezik uživa u nečem ukusnom, može dovesti do toga da se duže zadržite na jednom mestu – ona će to obožavati.

KUPATILO
Funkcioniše bolje u stojećem nego u sedećem položaju, osim ako nemate baš veliku kadu. Vaš partner treba da se oslanja rukama na zidove tuša. Vi uđite otpozadi. Držite se dalje od mlaza, ako nosite kondom, zato što voda može da učini da spadne. Ne koristite kondome neotporne na vodu. Oni mogu da učine dno isuviše klizavim.

PROZOR
Mnogo je zabavnije gledati dole nego buljiti u plafon u toku seksa. Neka se vaša partnerka nasloni na  okvir prozora (proverite da li je prozor zatvoren) i uđite u nju otpozadi. Ukoliko ona nosi kratku suknju ili haljinu, vi samo otkopčajte šlic, ne skidajući potpuno pantalone. Ljudi ispod vas neće morati da saznaju šta radite.

Pročitajte i  Kako da postanete majstor u krevetu: Dešifrujte njen govor tela

DNEVNA SOBA
Da li imate ogromnu fotelju punjenu peskom? Možete je oblikovati kako god želite i osećaj je skoro kao da ste u vodi. Pružaće vam podršku koju inače ne dobijate u normalnim uslovima. Kučeći položaj je izvodljiv kada je ona na stomaku, razdvojenih nogu na ogromnom ispupčenju (fotelji, ne vama). Sjajno funkcioniše i misionarski položaj. Možete zavući nekoliko debelih knjiga ispod dna da ne bi propala isuviše u fotelju.

SPAVAĆA SOBA
Dve reči: satenski čaršavi. Ne samo da ćete se osećati seksi dok vam prianjaju uz kožu, nego ćete biti i podstaknuti na veoma aktivan seks zato što možete veoma lako da se pomerate. Krenite tako što ćete se popeti na nju na njenoj strani kreveta, a onda se posle dva–tri minuta otkotrljate na svoju stranu kreveta, prepuštajući joj da preuzme vrh. Ponovite to nekoliko puta. I još nekoliko puta. I pripazite na lampu.

ORMAR
Seks u ormaru je najbolja varijanta seksa na brzinu. To nije mesto na kome biste hteli da se dugo zadržavate. Izaberite trenutak: kada ste oboje toliko napaljeni da ne možete čak ni da se popnete uz stepenice, uzmite je tu, skinite joj pantalone i imajte divlji seks u stojećem položaju. To je najsigurniji put do orgazma kada nema dovoljno mesta da se opružite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *