Tri poze za jutarnji seks - Men`s Health

Tri poze za jutarnji seks

Ipak, imajući na umu nerazbuđenost, evo nekoliko saveta za poze koje nisu preterano zahtevne za početak dana.

Dogi stajl
Ova poza ne zahteva veliku potrošnju energije, a nije preterano zahtevna ni po pitanju koordinacije, pa je idealna za početak dana. Osim toga, ukoliko izaberete ovu pozu za razbuđivanje, možda ćete dobiti nešto što je inače teško da biste dobili. “Dok smo poluuspavani, manje se obaziremo na neke stvari, pa možemo da eksperimentišemo sa aktivnostima koje bismo inače odbili”, kaže seks terapeutkinja Tami Nelson.

Misionarka poza
U odnosu na “dogi”, misionarska poza zahteva više energije, ali znatno manje koordinisanosti, pa je odlična ako vam se suviše spava da biste previše pazili šta radite. Takođe, na ovaj način se pritiska bešika devojke, što je jako dobro. “Kada se žena stegne da bi kontrolisala bešiku, u isto vreme koristi mišiće koji se aktiviraju i tokom orgazma”, objašnjava Lu Pedžet, autorka knjige “Kako biti odličan ljubavnik”.

T-poza (Ti Skver)
Poza u kojoj muškarac leži na boku, pod pravim uglom u odnosu na ženu, čije se skupljene noge nalaze na njemu, traži nešto više koordinisanosti nego prethodne dve poze. Ipak, ova poza zahteva ubedljivo najmanje utroška energije, što je njena glavna prednost.  “T-poza je odlična za niskoenergični jutarnji seks. Ona predstavlja ono najbolje od jutarnjeg seksa”, kaže seks blogerka Beti Herber.

Pročitajte i  5 načina da joj privučete pažnju bilo gde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *