Sve što vam ona (ne) govori - Men`s Health

Sve što vam ona (ne) govori

Dajemo vam objašnjenje za one rečenica koje skrivaju neku dublju i komplikovaniju poruku, a koje ćete sigurno nekada čuti, ili ste ih već čuli. I ne zaboravite da žene često kažu jednu stvar a pomisle milion drugih.

“DA LI TI SE SVIĐA DA VODIŠ LJUBAV SA MNOM”

Prevod: “misliš li da sam dobra u krevetu?”
Žene često imaju konfliktan odnos sa svojom seksualnošću, i potrebno im je da od vas dobiju potvrdu kako  bi se osećale na visini zadatka.

Šta da radite?
Može biti korisno da je podsećate koliko je želite i koliko je za vas posebno vođenje ljubavi s njom. Ali još bolje je da pustite svoje telo da govori. Ako joj date do znanja da u vama budi strast i čežnju, to može biti injekcija samopouzdanja i za najnesigurniju ženu.

“ONA TAMO? DAJ, ZAR NE VIDIŠ DA JE SVA VEŠTAČKA”

Prevod: “više ti se ne sviđam i tražiš nešto bolje.”
Ne postoji ženska osoba, bez obzira na to koliko je lepa i privlačna, koja se ne oseća nesigurno kada oseti da je upoređivana sa nekom drugom. U takvim situacijama, ne preostaje joj ništa već da rivalku sabotira na ovaj način.

Šta da radite?
Suvišno je naglašavati da pogled morate držati dalje od guze i grudi druge žene kada je vaša partnerka prisutna. Za žene, odmeravanje druge je potvrda da više niste zainteresovani za nju.

“UPRAVO SAM IZAŠLA IZ OZBOLJNE VEZE PA NE BIH TRENUTNO DA SE VEZUJEM”

Prevod: “Još nisam prebolela bivšeg”
Postoje, u stvari, dve mogućnosti. Ili još uvek misli na bivšeg partnera ili uopšte niste njen tip pa koristi taj izgovor kako bi vas se otarasila. Da je stvarno veoma privlačite, njena prethodna ozbiljna veza ne bi bila nikakav problem.

Šta da radite?
Sve zavisi od toga koliko vam se ova osoba dopada. Ako ne želite ništa drugo osim jednostavne neozbiljne romanse, bolje tražite dalje. Tako nećete nepotrebno trošiti energiju na nešto što se verovatno neće desiti. Ako vam se osoba dopada, onda je vredna rizika – pokažite da ste ozbiljni i uporni. Ne znači da ćete uspeti da je osvojite, ali barem ćete znati da ste pokušali.

Pročitajte i  Devojke otkrivaju: Ovo je idealna veličina penisa

“HVALA NA POKLONU! STVARNO TO NISAM OČEKIVALA!”

Prevod: “Šta si sad uradio?”
Neočekivan poklon od nekoga ko obično nije previše pažljiv može izgledati sumnjivo, a pogotovo ženama. Ako nemate naviku da je s vremena na vreme obradujete ponekom sitnicom, iznenadan poklon je može uznemiriti, jer će pomosliti da on treba da pretstavlja kompenzaciju za nešto loše što se desilo ili će se tek desiti, vaš, krivicom.

Šta da radite?
Isključimo mogućnost da poklon stvarno pretstavlja vaš način da zataškate neku brljotinu. Ženama je bitniji način na koji ćete joj uručiti poklon. Zato, ako je po prirodi sumnjučava, zaboravite iznenađenja, već joj jasno i otvoreno recite da želite nešto da joj kupite. Kao izgovor, recite joj da ste dobili malu povišicu ili da ste imali sreće u kladionici.

“NE BRINI DRAGI, TO SE DEŠAVA SVIM MUŠKARCIMA”

Prevod: “više te ne uzbuđujem seksualno?”
Može se desiti da ne uspete da se uzbudite – to može biti posledica stresa, umora, krize na poslu… Ako je ona dovoljno sigurna u sebe, shvatiće da to zaista nema veze s njom.Ali, ako je nesigurna u sebe, vaša partnerka će to smatrati nepogrešivim signalom da nešto sa njom nije u redu.

Šta da radite?
Ono što verovatno ne želite. Otvorite joj se i razgovarajte o svojim problemima. Uputite je u stresni situaciju na poslu, ili joj ispričajte razloge svog nezadovoljstva. Tako ćete joj pokazati da vam je potrebna, što će u njoj uništiti svaku nesigurnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *