Uzbuđujući dodir - Men`s Health

Uzbuđujući dodir

Naime, najnovija istraživanja pokazuju da čak 82 odsto žena obožava da im partner draži bradavice na grudima.

ISTRAŽIVANJE
Mada je i procenat muškaraca kojima prija draženje bradavica visok – čak 52 odsto, svega 17 odsto njih se odlučuje da zamoli partnerku za obradu te erogene zone. Žene su, što se toga tiče, mnogo manje stidljive. Čak 59 odsto njih vrlo brzo zatraži od partnera takvu stimulaciju ako se sam ne seti da joj je priušti.

Ukoliko partnerka ne izrazi takvu želju, onda spada u onih 38 odsto žena koje ili ne vole takvu stimulaciju ili se ne usuđuju da glasno izraze svoju želju. (I 20 odsto muškaraca je priznalo da im draženje bradavica prija ali da se ustežu da zamole partnerku da im to radi.)

SAVET
Preporučujemo vam da se obrade bradavica prihvatite sa osećajem. Ako se na samom početku predigre stremite pravo na ružičaste vrhove, lako se može dogoditi da uzbu∂enje kod žene načisto splasne umesto da se rasplamsa.

Krenite lagano, neko vreme kružite oko njenih bradavica kao mačka oko vrele kaše pa tek kasnije – a i tada veoma lagano – pređite u napad. Nakon puberteta ženske grudi postaju mnogo osetljivije na draženje nego muške – to vam je, naravno, jasno – i zato ne treba da žurite. I ako se krećete sasvim lagano, daleko ćete dogurati.

Pročitajte i  Sačuvajte oči – pijte kafu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *