5 bitnih momenata - Men`s Health

5 bitnih momenata

PRVO ODBIJANJE

Ovo je situacija koja se desi svakome, ali je bitno kako se sa tim nosite. Gotovo svi se u tom momentu osete isfrustrirano i počnu da stvaraju odbrambeni mehanizam tako što svaku narednu devojku prvo okarakterišu kao nestalnu i laku. Ali kada naglas izgovorite shvatite da ovo nije pravi način. Gledajte na neuspeh kao nešto iz čega možete da naučite i okrenite se devojci koja vam je dostižna.

PRVI PUT VAS ONA NEČEMU UČI

Nekada pustite da žena bude ta koja vodi igru. Čak i kada znate neke stvari, pravite se da niste upoznati, jer one u takvoj situaciji steknu više samopouzdanja i spremne su na vrelije igre. Isto možete da joj priđete pitanjem šta bi želela da uradi, a da do tada nije. Zauvek ćete ostati upamćeni kao lik koji joj je ispunio neku fantaziju.

GUBLJENJE NEVINOSTI

Veoma je značajan momenat u kom devojka po prvi put kaže da želi baš vas. Ali budite svesni da prvi put ne bude sve onako kako bi trebalo. Ako ne doživi vrhunac ili se ne poklopite u tom trenutku, ne očajavajte. Svako se bori sa svojim strahovima u glavi, nastavite dalje, vremenom sve postaje bolje.

“PERIOD SUŠE” U VEZI

Ovo se najčešće dešava venčanim parovima ili onim koji duže vreme žive zajedno. Budite svesni da je to normalna pojava koja može samo da vam pomogne da se podsetite stvari koje su vas ranije uzbuđivale ili počnete zajedno da istražujete nove. Eksperimentišite, fantazirajte, sve vam je dozvoljeno, samo ne puštajte da pauza ode predaleko.

POSTUPCI ZBOG KOJIH KASNIJE ZAŽALITE

Najčešći trenuci za kajanje su oni u kojima muškarac prevari partenerku, spava sa nekim ko ga ne privlači, ili upadne u šemu sa koleginicom sa posla. Shvatite da vas niko ne tera, zaustavite se i postavite pitanje šta zaista želite. Posledice mogu da budu fatalne, a zadovoljstvo trenutno. Jednom se desilo, nemojte više.

Pročitajte i  3 razloga zašto muškarci nikada neće biti zamenjeni vibratorima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *