Pojednostavljeno zavođenje - Men`s Health

Pojednostavljeno zavođenje

Naučnici će vam pokazati kako da pripremite njeno telo za igre u krevetu, pre nego što je uopšte dodirnete.

IDITE DUBOKO
Toliko puta vam se pogled zadržao na atributima neke devojke, da vam je do sada već jasno da se mi palimo samo najviše na vizualnu stimulaciju. Žene su ipak malo drugačije od nas, u smislu da njih vrlo lako može da napali i zvuk. “Žene imaju tendenciju da se uzbude više na osnovu onoga što čuju ili onoga što osećaju.”, kaže seksualni terapeut dr Pati Briton.

Pogodite obe mete tako što ćete joj prići blizu uveta i polako govoriti kako je lepa ili ukoliko želite, recite joj koliko dobro izgleda bez odeće. Međutim, pazite da ne budete previše grubi, to dolazi posle, ako nas razumete.

ZAČINITE STVARI
Indijska hrana niej baš poznata kao kulinarski katalizator za igre bez granica u krevetu. Ali, pod uslovom da ne preterate, kari može da bude idealan afrodizijak. “Čili papričice, luk i beli luk će oboma poboljšati cirkulaciju” kaže dr Pam Spur, autorka knjige Steamy Sex. Samo smislite uz šta možete da poslužite taj silni luk, kako biste zamaskirali bar malo njegov “miris”.

POKAŽITE SVOJE OŽILJKE
Sve žene vole loše momke, zar ne? Paaaa nije to baš uvek tačno, ali izgleda da žene gaje privlačnost ka muškarcima koji izgledaju kao da su preživeli jednu ili dve tuče. Istraživanje koje je obljavljeno u naučnom časopisu Personality and Individual Differences, otkilo je da su muškarci sa ožiljcima na licu privlačniji ćenama koje traže kratkoročne romanse. Naravno, ne predlažemo vam da se iskasapite po licu, ali ako slučajno imate neki mali ožiljak nemojte da ga krijete.

Pročitajte i  Šta li misli?

PREZNOJITE SE
Već je dokazano da će, zahvaljujući poboljšanju kardiovaskularnog sistema i poboljšanju cirkulacije, trčanje itekako unaprediti vaše seksulane performanse. Ali ukoliko želite besanu noć, u najboljem mogućem smislu, nakon što se vratite sa trčanja, a pre tuširanja poljubite je jednom u obraz. Istraživanja su otkrila da miris androstadiona, koji se nalazi u muškom znoju, značajno poboljšava njenu želju za seksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *