Izdržite duže u krevetu - Men`s Health

Izdržite duže u krevetu

Ne brinite bez razloga, niste samo vi u pitanju. Toliko izdrži svaki prosečan muškarac, pa je moguće da je i vama konzumacija raznih TV komedija i pornića isprala mozak. Seksualni terapeut, dr Brajan Zamboni savetuje svima onima koje brine preuranjena ejakulacija da se više usredsrede na predigru i napaljivanje nje, pa tek onda na totalni juriš. Nemojte zaboraviti da vežba čini majstora. Osim toga, većina muškaraca duže izdrži u drugoj rundi. Zato možete čak probati i vijagru (u konsultaciji sa lekarom, naravno): jedno istraživanje je pokazalo da se njenim uživanjem skraćuje pauza između dve runde. To onda jača samouverenost a i izdržljivost. Probajte sledeće tehnike

PRVO ZADOVOLJITE NJU
Tada joj se vaša brzina neće činiti važnom. Upotrebite ruke, usta, seksualne igračke (ili šta je već pali) pa je dovedite do orgazma pre nego što dostignete vrhunac.

NEKA ONA BUDE GORE
Poza “od pozadi” često previše uzbuđuje muškarce pa zbog toga često dolazi do preuranjene ejakulacije. Neka zato ona bude na vama. Penis tada dobije manje nadražaja.

TRENIRAJTE
Kada masturbirate, nemojte dopustiti sebi da ejakulirate prebrzo. Tako ćete telo naučiti da bude izdržljivije. Ako vam je za orgazam obično potrebno 2 minuta, produžite vreme na 5, pa na sve više i više. Ako naučite da prepoznate onaj trenutak tik pred orgazam, moći ćete da napravite pauzu za vreme seksa.

Pročitajte i  Udvoje je lepše
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *