Pružite joj najbolji orgazam - Men`s Health

Pružite joj najbolji orgazam

ISTRAŽIVANJE
U istraživanju koje je objavljeno, od žena je traženo da ocene intenzitet orgazma, kao i trud koji je neophodno uložiti prema mestu stimulacije. Očekivano, 94 procenta njih je reklo da je žarište upravo u predelu klitorisa. Međutim, nije samo on mesto na koje treba da se usredsredite. Tri četvrtine žena izjavilo je da još jači vrhunac doživljavaju stimulacijom dela oko klitorisa, a 64 procenta njih je odgovorilo da je upravo mesto ispod njega pravo.

KAKO OVO DA ISKORISTITE U PRAKSI?
Krenite igru već preko pantalona, a kada se skine jezikom počnite sa dodirima u svim delovima oko klitorisa, zatim napravite pritisak oko njega tako što ćete prste namestiti iznad i ispod i formirati slovo V. Kako biste prešli na intenzivniju stimulaciju, meta neka vam bude gornji deo klitorisa. Slobodno se igrajte sa njegovom kožicom i vidite kako će ona da reaguje na ovakve dodire.

Kada je dovedete do vrhunca, ne povlačite se! Možda je spremna za drugu rundu, a za žene je lakše kada orgazme doživljavaju u kontinuitetu. Uzmite u obzir da joj treba mali odmor, tako možete da zadržite prste u istom položaju, ali lakšeg pritiska, i polako počnite ponovo da kružite jezikom, obraćajući pažnju na njenu reakciju. Ako joj je previše, napravite pauzu još malo, ako ne, bacite se ponovo na posao!

Pročitajte i  Dragan Marinković Maca: Idealan dan počinje seksom (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *