6 koraka za vrhunsku predigru - Men`s Health

6 koraka za vrhunsku predigru

PROBUDITE JOJ ČULA

Ako želite da se ona oseća fantastično i bude raspoložena za svaki vid igre, polako joj probudite čula. U slučaju da vam nije jasno stavila do znanja da je raspoložena za brzinski seks, potrudite se da joj pružite lagano zavođenje. Pronađite njenu erogenu zonu, koja kod skoro svake žene provereno ide od ušne školjke niz vrat, i počnite sa laganim poljupcima. U isto vreme nežno joj uzmite domali prst leve ruke i sporim pokretima pređite do sredine dlana. Kada završite sa ljubljenjem neće znati šta je snašlo, a njena koža će biti apsolutno nadražena i spremna za ostale dodire.

POKAŽITE JOJ VAŠU EMOTIVNU STRANU

Žena će biti više povezana sa muškarcem, u isto vreme raspoložena za seks, ako joj on otkrije da i pored strastvene poseduje i onu emotivnu stranu. Jedan od načina da joj pokažete ovo je da joj pripremite toplu kupku, uz mirišljave sveće i vino, a na sve to dodajte i opuštajuću masažu. Nakon ovakvog gesta, jedino pitanje je da li ćete stići do spavaće sobe, ili ćete dobiti strastveni seks već u kadi.

BUDITE DŽENTLMEN

Možda smatra da ste seksi. Možda i umire od želje da spava sa vama. Ali nemojte da zaboravite da vam je to prvi put i da postoji mogućnost da je malo nervozna. Strpite se, prigušite svetlo, dospite čašu vina i napravite opuštenu atmosferu. Kada dođe do skidanja, pomozite joj u tome, nemojte samo da stojite. Želi da oseti poštovanje, ali ne i da bude predmet posmatranja.

SLATKI MED

Med nije dobar samo za vas, već i za nju. Zamolite je da legne na leđa dok vi prstom uzimate med i polako ga razmažete po njenim stidnim usnama. Lagano ga ližite, a zatim je prevrnite iznad sebe i pustite da vam ostaci meda cure u usta dok vi nežno sisate njene usne.

Pročitajte i  Dovoljno seksa?

BUDITE PAMETNI SA NJENIM KLITORISOM

Mnogi muškarci predpostavljaju da je stimulacija klitorisa najbolji način da je uzbudite, ali to nije tako. Umesto toga postavite vrhove prstiju na oko centimetar iznad klitorisa, a srednji prst lagano gurnite između usana, zatim sporo napravite kružni pokret u tom delu.

IZMAMITE JOJ UZDAH

Ne vodite se samo proverenom varijantom, već koristite vaš penis kao seks igračku. Uradite par klasičnih pokrete, zaustavite se kako biste privukli njenu pažnju, onda polako počnite da kružite kukovima, kako bi penis unutar nje klizio celom površinom. Kombinujte ovo sa klasičnim pokretima i imaćete provereno vrhunsko zadovoljstvo.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *