Otkrijte njene tajne - Men`s Health

Otkrijte njene tajne

Svaka žena ima određene afinitete, a otkrivanje baš onoga što vašoj devojci najviše prija.
Međutim, ako vam u nekom trenutku više odgovara „na brzaka“, nema vremena za razrađene tehnike i pažljivo planirane strategije u više koraka. U takvim situacijama trebalo bi da se opredelite za isprobane trikove koji će je sigurno uzbuditi .

GLAS
Muškarcima je često dovoljan jedan pogled i – akcija može da počne. Ipak, strast se kod žena uglavnom ne razbuktava tako lako.
Peti Briton, savetnik za seks, kaže da su žene uzbuđene pre svega zahvaljujući zvucima i osećanjima.
Pritisnite zato usne uz njeno uho i recite joj koliko lepo izgleda i da ne možete da prestanete da je zamišljate golu.
„Ali pripazite da ne budete pregrubi i sirovi“, upozorava dr Temi Nelson, autorka knjige „Kako dobiti seks kakav želite“.
Budite romantični, tihi, govorite dubljim glasom, koji žene smatraju atraktivnijim i dominantnim.

ZAČIN
Indijska hrana, u umerenim količinama, može biti odličan afrodizijak. Tako, na primer, kari može ubrzati cirkulaciju, smatra dr Pem Spar, autorka knjige „Vreli seks“.
Šafran, koji se može pronaći u indijskoj kuhinji u mnogim oblicima, takođe je dokazan kao podstrekač seksualne želje u nedavnom istraživanju kanadskog Univerziteta u Gelfu.

POKAŽITE OŽILJKE
Već decenijama vlada ustaljeno mišljenje da žene vole loše momke. Ali da li je baš tako? Sa mnogima je slučaj upravo takav, veliki broj žena pada na frajere koji imaju poneki ožiljak koji duguju teškom i opasnom životu.
Međutim, istraživanje objavljeno u časopisu „Lične i individualne razlike“ je utvrdilo da su muškarci s ožiljcima na licu veoma atraktivni ženama koje traže kraću vezu.
Naravno, ne predlažemo da se zatrčite prema makazama, ali ako već imate ožiljak, ne libite se da ga pokažete. Ispričajte priču o tome kako ste ga zaradili i gledajte kako uzbuđeno širi oči.

Pročitajte i  5 stubova vrtoglavog vrhunca: Jeste li čuli za ove vrste ženskog orgazma?

ZNOJ
Ranije je utvrđeno da, zahvaljujući ojačavanju kardiovaskularnog sistema i unapređenju cirkulacije, trčanje može pozitivno uticati na utisak koji ostavljate na žene.
Kako biste je doveli u pravo raspoloženje, kada se vratite s trčanja, poljubite je i pomazite po obrazu pre odlaska na tuširanje.
Rezultati studije objavljene u „Dnevniku neologije“ otkrili su nam da miris androstadienona, hemijske supstance koja se nalazi u muškom znoju, povećava želju za seksom kod žena. Samo jedan udisaj je dovoljan da je oraspoloži i čeka vas neverovatan provod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *