Dodirnite je - Men`s Health

Dodirnite je

Ako znate gde i kako da je dodirnite, zadovoljno će iz dana u dan dolaziti po novi ”slatkiš“.
Svaki prosečan muškarac zna šta želi u krevetu – za to su zaslužna njegova vlastita očekivanja, i naravno, očekivanja njegove izabranice.

Meuđtim, ko od nas uopšte želi da bude jedan od mnogih? Budite nesvakidašnji i upoznajte delove tela koji će je potpuno raznežiti. Dodirnite je! To i još više savetuju priznati seksolozi, pa zato upoznajte delove njenog tela čime ćete joj prirediti nezapamćene užitke.

ZATILJAK
Zbog spleta nerava, vrat je najosetljiviji deo njenog tela. Nežnim poljupcima i vrelim dahom koji će joj blago milovati i kosu, tako ćete je uzbuditi da će je to poneti ka ekstazi.

NUTRAŠNJA STRANA RUKE
Koža u tom regionu je izuzetno tanka, tako da već blag dodir može da izazove zadovoljstvo. Vrhovima prstiju ovlaš prelazite po tom predelu, a ne zaboravite ni na njenu podlakticu.

DONJI DEO STOMAKA
Blagim, kružnim pokretima dlana prelazite između njenih bokova i pupka. To će je sigurno uzbuditi, pošto ne zna šta tačno sledi. Zapravo bi vas zamolila da nastavite i pomerate se dublje ka ”jugu“.

DONJI DEO LEĐA
Znate onu neverovatno privlačnu kosinu između donjeg dela kičme i njene guze? Odlično! Ta zona je izuzetno osetljiva na dodire, a naročito na lagano trljanje. Masirajte je kružnim pokretima, ali ne budite grubi. Vaš cilj nije masaža mišića, nego blaženi osmeh na njenom licu.

UŠNA RESICA
Tamo gde se donji deo lica završava prema uhu i ušnoj resici, područje je koje upravo traži da ga nežno dotaknete jezikom. Duboko disanje će joj se još ubrzati, a njeno telo će doživljavati pravu poplavu hormona.

Pročitajte i  Najopasnija mesta gde možete da imate seks

UNUTRAŠNJI DEO KOLENA
Skoro nikome ne pada na pamet da bi joj maženje tog dela kolena moglo pružiti neverovatno uživanje. Pokušajte i videćete šta će se desiti. Nežno je mazite vrhovima prstiju, a kasnije neka im se pridruži i jezik. Uspeh je zagarantovan.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *