Osvojili ste je i šta sad? - Men`s Health

Osvojili ste je i šta sad?

Ričard Templar u knjizi “Pravila ljubavi” daje praktične i korisne savete koje možete da primenite kako bi veza bila uspešna.

BUDITE PRIRODNI I OTVORITE SVE KARTE
Kada vam se neko dopadne, često želite sebe da predstavite u boljem svetlu. Možda će vam to uspeti neko vreme, ali nećete moći dugo da glumite ono što niste. “Ako vi niste osoba kakvu druga strana želi, bar se nećete suviše upetljati pre nego što se to otkrije!”, piše Ričard Templar.

PREBOLITE STARU VEZU PRE NEGO ŠTO UĐETE U NOVU
U suprotnom, nećete moći da se posvetite partneru, jer ste još obuzeti sobom i svojom patnjom. “Učinite sebi uslugu. Idite i bolujte negde u samoći”, savetuje Templar.

NE PONAVLJAJTE ISTE GREŠKE
Iako vam je bivša devojka bila noćna mora, nesvesno ćete odabrati njenu vernu kopiju, jer svi imamo obrasce koje ponavlja mo u vezama. Važno je da prepoznate obrazac i da otkrijete suštinski razlog zašto to radite, kako biste prestali.

VEZA SE NE SVODI SAMO NA SEKS
Dobar seks je dobra stvar, ali najbolje veze treba da traju čitav život, a vaš libido ipak nije dugovečan, kaže Templar. Ne izjednačavajte strast sa ljubavlju. Dobar provod u spavaćoj sobi ne rešava životne probleme, sa kojima ćete se susretati.

NE BUDITE SE SA NEKIM KOME NIJE STALO DO VAS
Ako joj je stalo do vas, staviće vam jasno do znanja. Ako nije: nađite nekoga ko želi da vas usreći.

Pročitajte i  Na šta one padaju: 7 kvaliteta kojima ćete je osvojiti
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *