Glatki kao klikeri - Men`s Health

Glatki kao klikeri

A pitanje je sledeće, koji je najbolji način da se obriju testisi?

Svaki momak koji imalo drži do reputacije ljubavnika zna da dlakavi testisi nisu na vrhu lista želja kod bilo koje devojke. Stidne dlake čak i ne moraju da budu skroz obrijane, ali dlake na testisima itekako moraju biti potkresane.

KAKO DA POČNETE?
Pa za početak možete ceo proces da učinite lakšim tako što ćete iztrimovati dlake uz pomoć trimera za telo ili trimerom za bradu, a ako imate mirne ruke ljudi iz odseka za demontiranje bombi i živce kao kablove ili par beta blokatora pri ruci, možete da se poslužite i makazama. Naravno proizvođači električnih brijača će vam reći da ne njihove proizvode možete lako da koristite i na vašim dragocenim delovima, ali realnost je da ništa ne može da nadmaši tradicionalni brijač.

KAKO SA ŽILETOM?
Da biste pripremili vaše testise na šta se pripremiti mora, počnite tako što ćete ih pokvasiti hladnom vodom (možete da koristite i tuš). Hladna voda će pomoći da se koža malo zategne, a samim tim brijanje će biti lakše. Zatim nanesite malo pene ili gela za brijanje i bacite se na posao, ali ne zaboravite korisite kratke, i veoma veoma nežne pokrete. Kada jednom završite isperite i tako ćete videti mesta koja ste propustili, zatim nanesite gel ponovo i sve ponovite.

A sada stvaaarno zabavan deo, nakon brijanja na vaše loptice nanesite afteršejv ili neki balzam za posle brijanja, da ne biste vrištali kao devojčica gledajte da taj preparat sadrži što manje alkohola.

Pratite ova uputstva i nećete imati problema…

Pročitajte i  Vodićete ljubav češće ako u spavaću sobu unesete ovo...
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *