Kako uvesti bičeve u spavaću sobu - Men`s Health

Kako uvesti bičeve u spavaću sobu

Ako u spavaćoj sobi do sada nikada niste probali neki od ovih metoda, stručnjaci savetuju kako da iz njih izvučete maksimum užitka (a da svi ostanu bezbedni)

Lopatice i palice

Bilo da volite da vas lupkaju ili želite da učestvujete u nešto žešćem “kažnavanju”, pre nego što se upustite u ovu vrstu avanture morate se dobro posavetovati sa vašim partnerom. Veoma je važno da su obe strane saglasne, pogotovo ako je u pitanju nešto grublja igra. Takođe je dobro imati sigurnu reč (neku vrstu lozinke) koja bi momentalno obustavila akciju. Idealno bi bilo da ta reč bude nešto što nikada ne biste rekli tokom seksa, kako ne bi došlo do zabune. Kada završite, obavezno je pozabaviti se kožom, kako ne bi došlo do neželjenih posledica.
Zarada maksimalne sigurnosti, bičevanje i lupkanje prvenstveno treba primenjivati na nešto “mesnatijim” područijima. Počnite polako i nežno, gladeći kožu vašeg partnera, a potom nastavite sa laganijim tupkanjem šakom. Ako se vašem partneru ovo svidi, možete polako napredovati ka nešto jačim potezima, ali zapamtite – ako čujete sigurnu reč – stanite!

Kako izabrati igračku?

Kada je u pitanju odabir “alata” za vašu igru najčešće svi potežu ka lancima i bičevima, ali ako ove igračke koristite sa previše entuzijazma možete vašem partneru naneti teške povrede.
Zato, dok se vi ili vaš partner privikavate na grubu igru i ovaj novi osećaj, možda je bolje da počnete samo sa vašim šakama. Nakon toga možete lagano napredovati ka lopaticama, a potom – mašta je granica.

Ako, pak, želite nešto sličnije biču – možda je najbolje da počnete od nešto mekših korbača, koji su odlična zamena za mnogo bolnije bičeve.

Pročitajte i  Posle ovoga će vas želeti još više: 4 načina da vratite strast u vezu

Ne samo da ova vrsta avanture može napraviti novu vezu između partnera, takođe može lansirati vaš orgazam u stratosferu – zato, šta čekate? Opremite se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *