Isplanirajte seks-kurziju - Men`s Health

Isplanirajte seks-kurziju

BEZ IZNENAĐENJA

Ne radi se o običnom odlasku u bioskop. Ona će morati da uzme slobodan dan i otkaže sve planove, tako da je najbolje da joj sve kažete unapred. Plus, ako zna šta je u planu, imaće vremena da fantazira o putovanju.

Pogledajte i Uvek je vreme za seks

PREZENTUJTE PLAN

Izvucite sve detalje (hotele, aktivnosti, restorane) za tri ili četiri mogućnosti. Zatim joj, za večerom, recite da planirate putovanje u dvoje, ali da biste voleli da čujete i njeno mišljenje o tome koja opcija zvuči najzabavnije. Ne morate da pravite PowerPoint prezentaciju- samo joj recite koje su glavne ideje. Svideće joj se to što ste brinuli o svemu.

POLAKO SA ROMANTIKOM

Ako preterate sa romantičnim detaljima, poput večere pod svetlosti sveća na obali mora, rizikujete da ona oseti preveliki pritisak. Umesto toga, planirajte aktivnosti poput dana provedenog u spa centru, koji će joj pomoći da se opusti i udalji od svakodnevnice.

“Prijatelji bez obaveza”: Dobra ili loša ideja?

AKO SE VIĐATE MANJE OD 6 MESECI

Nemojte putovati daleko; dugi letovi ili vožnja automobilom mogu staviti nove veze na test. A ako ste, po stizanju na odredište, planirati isključivo duge šetnje i seks u hotelskoj sobi, ona se može osetiti ugroženom. Zato uradite nešto što će je iznenaditi, poput kulinarskog lova na najbolje kolače u gradu.

…OD 6 MESECI DO GODINU DANA

Vaša veza je stabilnija pa je možete odvesti bilo gde. Na neko zabačeno mesto poput privatne plaže ili luksuzne ski destinacije van sezone. To će vam pomoći da se usmerite jedno na drugo, umesto na sve ostalo što biste trebalo da radite.

Kraljevi romantike to čine ovako: Uradite ovih 19 stvari i bićete dečko iz njenih snova

…GODINU DANA I DUŽE

Pročitajte i  Ženske tajne: 3 stvari koje vešto skrivaju od nas

Ako planirate da otputujete negde gde ste već bili, idite makar na drugi kraj grada kako biste izbegli rutinu. Podgrejte atmosferu predlogom da odete u radnju sa seksi donjem vešom ili seks šop. Tako ćete oboje uživati u kupovini, a nećete naleteti na nekoga koga poznajete. Nadajmo se…

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *