STARO ZA NOVO - Men`s Health

STARO ZA NOVO

Ženske seksualne maštarije se često ponavljaju, a okidač im je neretko dobro poznata osoba, barem tako tvrdi istraživanje objavljeno u magazinu Archives of Sexual Behaviour. Jedan od popularnijih scenarija : “Većina anketiranih žena je je spomenula fantazije u kojima su njihovi partneri bili toliko uzbuđeni da su morali da ih imaju istog trena”, kaže autorka istraživanja dr. Samanta Doson.

Drugi često korišćeni scenariji su bili predigra, vezivanje i viteštvo. Zanima vas o čemu ona mašta s vama? Zamolite je da zapiše. Tako ćete možda postati svesniji onoga što želi u krevetu, a vi ćete joj lakše pomoći da to i dobije.

Pogledajte i ŠTA SVAKA ŽENA ŽELI…

ŽENA VAŠIH SNOVA

U krevetu nije moguće sakrivati osećanja. Snovi mogu da otkriju koliko se sigurno osećate u vezi, otkrili su naučnici Univerziteta u Merilendu. Što su češće muškarci sanjali svoje partnerke, to su ti snovi češće reflektovali njihovo pouzdanje u vezi, pokazalo je istraživanje. Postoje verovanja da REM faza sna i snovi jačaju stvaranje veze.

OZBILJAN PROBLEM

Zabavni tipovi imaju više sreće u ljubavi nego ozbiljni. U istraživanju Univerziteta Pen Stejt žene su duhovitost i optimizam ocenile jako poželjnim osobinama muškarca- više od dobrog izgleda i inteligencije. Stručnjaci to nazivaju suprotna agresivnost, koja ženama daje osećaj sigurnosti. Stoga, opustite se ponekad i dajte sebi oduška.

Saznajte i Zašto žene vole duhovite muškarce?

ŠTA SE ŽENAMA SVIĐA NA MUŠKARCIMA

1. trbušnjaci

2. bicepsi

3. grudi

4. kosi trbušni mišići

5. tricepsi

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Pročitajte i  Više od prijatelja, manje od partnera
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *