Odbrojavanje do ekstaze - Men`s Health

Odbrojavanje do ekstaze

7. ADEKVATNA PRIPREMA

Zamenite inhibitore (decu, kućne poslove) „egzitorima” – vašim starim zajedničkim fotografijama, muzikom, kaže terapeut dr Jan Kerner. Recite joj da divno iz-gleda pod tim svetlom. Dr Nikol Praus je otkrila da su kritičke misli o sopstvenom telu upropastile žensko uzbuđenje nakon gledanja pornića.

6. SAMO POLAKO

Ne zalećite se na bradavice ili klitoris prerano to nisu dugmići za uključivanje, pa dodir u tim regijama može biti veoma bolan pre nego što je žena uzbuđena. Posmatrajte njeno telo, (naježene malje na koži su dobar znak) i pratite taj trag. Recite joj u sebi: radim samo ono što vidim da ti prija, vođen sam tobom.

PUT DO NAJJAČEG VRHUNCA: 5 neverovatnih činjenica o klitorisu

5. SPORIJE!

Spremni ste za penetraciju? Prvo pitajte. Vlažnost ne znači da je spremna (zato je lubrikant loša zamena za predigru). Zidovi vagine treba da budu nabubreli i jastučasti. Začikavajte vulvu svojim penisom, poigravajte se kratkim pritiscima, kaže Kerner. Ili neka to ona radi sama, a vi za to vreme možete uživati gledajući je.

4. STIMULIŠITE VIŠE ZONA

Neki stručnjaci kažu da ženski orgazam može da krene iz nekoliko tačaka, sem očiglednog klitorisa: bradavica, ušnih školjki, cerviksa, G tačke. Izvodite sami svoje eksperimiente, kaže Kerner. Ljubite je u vrat, mazite je vrhovima prstiju, šapućite joj u uvo. I probajte da stimulišete klitoris u toku penetracije.

U CARSTVU ČULA: 4 načina da joj pružite najbolji orgazam u životu

3. PRESTANITE DA BRINETE

Vaše dobronamerne provere situacije (Jesi li blizu?) mogu da poremete njen tok, kaže seksualni terapeut dr Erika Marčand. Umesto toga, kaže dr Broto, fokusirajte se na tačke kontakta – vaše prepletene ruke, mesto gde vam se stomaci dodiruju, njene grudi na vašim usnama. Osećajte teksturu, temperaturu, vibracije.

Pročitajte i  Porno raport

2. SMEJTE SE

Humor potpomaže gašenje vašeg mislećeg dela mozga, pa zahvaljujući tome, oboje možete da se prepustite uživanju. Znate da ne postoji samo jedan ispravan način, kaže Marčandova. Ako skliznete i padnete s kreveta, pa šta? Nasmejte se. (Proverite hystericalliterature.com da biste pronašli omiljeni seksi-smešni video.)

1. PRAVI RITAM

Smiren ritam je ključ. Počnite u ritmu koji osećate kao prirodan, kaže Marčandova. Postavljajte kratka pitanja da bi moglada ostane prisutna u trenutku. Brže ili sporije? Nežnije ili grublje? Kakav je osećaj? Ali nipošto: šta da ti radim? Ako vam se učini da je blizu, ništa ne menjajte!

Pitali smo 14 devojaka: Da li je predigra precenjena ili podcenjena?

Tajming uzbuđenja

Šta se dešava kad žena u laboratoriji razmišlja o banalnim aktivnostima, a onda dobije oralni seks (teška priča) i vrele fantazije = Alfa talasi

Banalne misli

Ne previše alfe

Počinje oralni seks

Imaš moju pažnju

Još banalnih misli

Ubica zabave

Fantazije

Opa!

Vatreno uzbuđenje: 5 načina da razbuktate strast u njoj

Približavanje orgazmu

Totalna alfa

Orgazam

Povratak u stvarnost

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *