Skrenite njenu pažnju! - Men`s Health

Skrenite njenu pažnju!

PUSTITE NJU DA VODI

Nova foraza muvanje: “Da li bi mogla da mi pokažeš gde je gradska plaža?” U jednoj francuskoj studiji otkriveno je da su muškarci koji su prvo pitali za pravac a onda pozivali na piće, imali skoro pet puta veće šanse da ne budu odbijeni, od onih koji odmah prelaze na stvar. Ženama je lakše da pristanu na nešto veliko nakon što su već dale zeleno svetlo nekoj sitnici. Predložite mesto koje je relativno blizu, kako bi delovalo što opuštenije.

Otkrijte i OSVOJITE NEDOSTIŽNU

PAMETNO BIRAJTE PIĆE

Da , devojke vole da piju mai tai mohito, ali ako nudite piće devojci koju ste tek upoznali, odlučite se za pivo ili flašicu vode. Zbog čega? Zatvoreno piće deluje bezbednije.

IMAJTE STILA

Znamo: ova havajska košulja je fenomenalna. Ali čak 80 odsto žena ih mrzi, otkriva nam anketa objavljena na sajtu Match.com. Letnji look koji one preferiraju podrazumeva kaki šorts, polo majicu i avijatičarske naočare.

Pročitajte i Leto je vreme za seks, kažu istraživanja

OBOŽAVAJTE NJENO TELO

Taj nagoveštaj butine ispod haljine, obline njenih grudi u bikiniju- nemojte samo gledat: divite joj se. Recite, “Skini majicu. Hoću da te gledam ili Povuci tu suknju malo na gore”. Zatim je gledajte sa divljenjem. Žene instiktivno reaguju na to, sve dok je izgovoreno sa obožavanjem.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Pročitajte i  Neprijatne situacije tokom seksa za oba pola
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *