Vaša seks mapa sveta - Men`s Health

Vaša seks mapa sveta

PORED VODE

More nije jedina opcija. Neka vam letnja vrućina posluži kao inspiracija za pronalaženje rešenja ua “igre u vodi”. Bazen je uvek zgodan, samo se pobrinite za to da izaberete dan i čas koji nije previše posećen. Predlažemo privatne bazene koji koštaju nešto više od gradskih, ali imaju i manje radoznalih očiju. Partnerku naslonite na rub bazena, priđite joj od pozadi i uživajte- drugi posetioci će eventualno moći samo da naslute šta radite pod vodom, a ako ste avanturističkog duha, to vam može i pružiti dodatno uzbuđenje.

Pogledajte i Kako da seks kod kuće bude zabavan kao na odmoru?

NA PUTU

Zaboravite auto i upustite se u avanturu vozom ili brodom. Noćno putovanje u kupeu ili spavaćim kolima može biti neverovatno uzbudljivo- možete se čak uživeti u uloge konduktera i putnice bez karte. Samo pazite da ne naiđe pravi kondukter ili još gore carinik. S druge strane, čak i najobičniji trajekt za plovidbu Dunavom je pun skrivenih mesta koja su stvorena za zabavu “na brzaka”. Zabačeni delovi palube, ćoškovi za opremu ili prostor ispod stepeništa mogu vam ostati u vrućem sećanju.

TOKOM KAMPOVANJA

Velike su šanse da će vaša devojka biti skeptična na pomen odmora pod šatorom. Obećajte joj nezaboravan provod, apsolutnu zaštitu od svih oblika insekata i gmizavaca koje možete sresti i mogućnost redovnog tuširanja.Tako ćete povećati šanse da pristane, a posle prve noći provedene u zajedničkoj vreći za spavanje tokom koje ćete je dovesti do ludila, biće joj više nego drago što vas je pustila da je povedete na kampovanje.

Otkrijte i Sve što treba da znate o ženskoj ejakulaciji!

U PRIRODI

Tokom vrelog letnjeg vikenda, rashlađenje možete da potražite na nekoj od izletničkih destinacija- temperature će sigurno biti podnošljivije na obližnjoj planini, u šumi ili čak u malo većem parku. Organizujte piknik, pronađite mesto skriveno od pogleda i pustite da se stvari same dešavaju. Jedno vam garantujemo- atmosfera će se sigurno ponovo zagrejati, a vi ćete uživati u seksu na svežem vazduhu. Ima li zdravijeg načina da se provede letnje subotnje popodne?

Pročitajte i  8 načina da izvučete najviše iz slobodnih dana

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *