Kako otkriti srodnu dušu? - Page 2 of 2 - Men`s Health

Kako otkriti srodnu dušu?

“ONA PRAVA”: 7 znakova uz pomoć kojih otkrivamo da li je neko baš za nas

OPTIMISTIČNI STE

Sa pravom osobom, optimistično ćete gledati na budućnost i bićete srećni i uzbuđeni zbog toga. Oboje planirate mnoge divne stvari.

PRAVITE ZDRAVIJE IZBORE

Vaš partner će bez sumnje uticati na vaš život na veliki način. Ali, ono što je bitno jest da li utiče pozitivno i negativno. Neko kome je zaista stalo do vas će uvek uticati na vas da pravite zdravije izbore.

DOŽIVLJAVATE PRAVU EMPATIJU

Kada zaista volite nekoga, osećate povezanost sa njima daleko više od fizičke.Oboje ste povezani na dubokom emocionalnom nivou. Osećate ono što druga osoba oseća, i oboje se trudite da jedno drugo učinite sretnim i ispunjenim.

VAŠI DLANOVI SE ZNOJE I OBRAZI CRVENE

Kada ste uzbuđeni što ćete videti vašeg partnera, osetićete neke stvari koje su slične anksioznosti; kao što su, ubrzan rad srca, crveni obrazi ili znojenje dlanova.

Magična moć zaljubljivanja: 8 razloga zašto nas neko privlači

SEKSUALNO STE UZBUĐENI

Seks je veoma važan aspekat svake veze. Ako se uzbudite samo kada pomislite na svog partnera, ili kad god ste s njim – vaš telo ih zapravo odobrava.

OSLOBOĐENI STE OD BOLA

Ako osećate neku vrstu bola, i ovaj bol je olakšan kada pomislite na vašeg partnera i vašu vezu – to je čist znak da vaš partner utiče na vas na dobar način.

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  KAD HOĆEŠ, MOŽEŠ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *