Kako otkriti srodnu dušu? - Men`s Health

Kako otkriti srodnu dušu?

Studija sa Univerziteta Rutgers proučavala je kako ljubav utiče na ljudsko telo, i kakve hemijske reakcije se odvijaju kada osećamo da nekog volimo.

VAŠA INTUICIJA VAM GOVORI

Unutrašnji osećaj je stvaran, i trebali biste ga slušati.To je sjajan pokazitelj da li ste u dobroj i pozitivnoj vezi koja ima budućnost, ili ste samo zapeli u rutini i trošite svoje vreme.

MOTIVISANI STE

Pitajte se : Kada ste sa partnerom, da li ste uzbuđeni i spremni da osvojite svet? Ili vas samo iscrpljuju i čine nesigurnim?

KLJUČNI TRENUCI U VEZI: 7 pitanja koje svaka devojka želi da čuje

ISKRENI STE PREMA SEBI

Kada ste sa nekim ko vas voli i podržava kroz dobra i loša vremena u životu, onda iskusujete svoje pravo, autentično jastvo. Nećete se morati skrivati ili pretvarati da ste neko drugi.

SMIRENI STE I OPUŠTENI

Svi se možemo složiti da sve veze zahtevaju rad. Međutim, kada upoznate pravu osobu, sve će jednostavno pasti na svoje mesto.

TREBATE IH

Ne samo da uživate u vremenu sa njima, trebate ih da budu tu. Kada niste zajedno osećate prazninu iznutra kao da nešto nedostaje.

TOPLI STE I NEŽNI

Kada ste nežni, dragi, ranjivi kada god ste s njima, to je znak da vam je ugodno i da se osećate sigurno u njihovoj prisutnosti.

Pročitajte i  Loši izgovori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *