Sex

  Tehnike za seks koji se pamti

  1 10.08.2018.

  Uz pomoć ovih jednostavnih pokreta iz kuka, učinićete svojoj partnerki nesvakidašnje zadovoljstvo.

   

  Postoji više načina da upotrebite svoje kukove kako bi povećali seksualno zadovoljstvo.

  Ukoliko do sada niste znali, predstavljamo vam par poteza koje obavezno isprobajte i zadovoljite svoju dragu na pravi način.

  VADIČEP

  Možda smešno zvuči ova tehnika, ali rezulteti su i više nego prijatni. Evo kako i da je izvedete: Kada ste stavili svoj penis duboko u vaginu vaše partnerke , pomerajte kukove kao da su vadičep . Na ovaj način stimulisaćete osetljive delove vagine.

  Muška G tačka: Gde se nalazi skrivena erogena zona kod jačeg pola?

  Možete stimulisati klitoris tako što ćete nakrenuti kukove upravo ka njemu. Kladimo se da vaša partnerka ovo nikada neće zaboraviti.

  PRODIRITE PLITKO

  Da li ste znali da je trećina spoljašnje strane vagine osetljivija od ostatka kanala? To znači da ona plitku penetraciju zapravo može osećati bolje od duboke. Ovo ide i u vašu korist jer će osetljivi glavić penisa dobiti obilje stimulacije.

  Pogledajte i Šta njena omiljena poza u seksu govori o njoj?

  POZICIONIRANJE

  Zauzimanje pravog položaja može olakšati pokret iz kuka. Jedna pozicija koja je poznato da poveća vaginalni orgazam orgazam je CAT pozicija.

  Ova poza je slična misionarskom položaju , ali razlika je u tome što će partnerka umotati noge oko vas i ona bi trebalo da vas privlači kada želi prodrete u nju. Vaša kolena treba da bude sa obe strane njenih nogu.

  *Zapratite Men's Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH Najčlanci