Ova pitanja svaka žena želi da čuje - Men`s Health

Ova pitanja svaka žena želi da čuje

Svaka žena voli da zna da li je  muškarac sa kojim je u vezi ili bi tek mogla započeti vezu zanima za njen život, da je želi bolje upoznati, a isto tako želi muškarca sa kojim može razgovarati o svim temama. Žene su izdvojile sedam pitanja koja najviše žele da čuju od muškarca. To su potpuno jednostavna pitanja, ali za vezu mogu da znače i mnogo više nego što mislimo.

KADA BI MOGLA DA BIRAŠ GDE ĆEŠ ŽIVETI, GDE BI TO BILO?

Ovim pitanjem može započeti vrlo zanimljiv razgovor. Pustiti maštu na volju i putovati svetom u mislima… Uzbudljivo, a i romantično.

Ljubav na poslu! Evo šta nauka kaže o tome

ŠTA ŽELIŠ OD ŽIVOTA?

Žena voli da zna da muškarac ozbiljno shvata njen posao i ambicije. Osim toga, ovo pitanje može otvoriti mnoge druge teme i završiti na razgovoru o tome što oboje žele u životu ne samo kad je reč o poslu.

KAKVA SI BILA KAO DEVOJČICA?

Ovo pitanje mnogim ženama izmami osmeh i vraća ih u bezbrižne dane detinjstva. A i tako je cool kad se muškarac zanima za to kakva je žena koju želi šarmirati bila kao mala.

Otkrijte i Psihološki trikovi da joj lakše priđete

MOGU LI DA TI POMOGNEM?

Jedina bolja stvar od toga da muškarac pita ženu da li joj treba poneti vrećice iz prodavnice, jeste da joj nežno uzme vrećice iz ruku bez pitanja za dopuštenje.

GDE BI VOLELA DA OTPUTUJEŠ?

Sa ovim pitanjem muškarac pokazuje da ima široke vidike, a možda dovede i do zaključka da oboje želite da otputujete na isto mesto, pa zašto onda ne biste tamo otišli zajedno?

Pogledajte i 10 komplimenata kojima nijedna devojka ne može da odoli

NA KOM KONCERTU SI ZADNJI PUT BILA?

Pročitajte i  Seksi poljubac: Kako da je ljubite tako da joj zaklecaju kolena?

Žene se slažu da ovo pitanje žele da čuju radije nego standardno pitanje kakvu muziku slušaju. Pitanje o koncertu specifičnije je i pri tome možete sa devojkom koja vam se sviđa podeliti kako ste se odlično proveli na koncertu.

KAKO SI?

Tako jednostavno, a često toliko zanemareno pitanje.

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Izvor: zadovoljna.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *