Sex

  Dešifrujte njen govor tela

  0 09.07.2018.

  Ovladajte veštinom koja će vam itekako pomoći da postanete bolji ljubavnik.

   

  PRONAĐITE PUT DO NJENOG ZADOVOLJSTVA

  Ako uzdiše, na pravom ste putu, ali to što čujete nije dovoljno. Ako umete pravilno da pročitate njeno telo, ne morate više da je zapitkujete šta želi.

  ULOVITE NJEN POGLED

  Kad žena nije zadovoljna (bilo u krevetu ili van njega), izbegava kontakt očima. Proverite koliko zaista uživa i kažite joj: “Kako si samo ukusna...” i pri tom joj se zagledajte u oči. Ako vam se pogledi sretnu i seks postane još strasniji, na pravom ste putu.

  Pročitajte i 10 signala da između vas postoji žestoka hemija

  UZVRATITE JOJ USLUGU

  Žena će ponavljati vaše pokrete i poljupce po telu ako joj budu prijali. S druge strane, svojim poljupcima i milovanjem vašeg tela pokušaće da vam stavi do znanja šta vi treba njoj da radite kad zamenite uloge. Zapamtite: žena vam neće raditi ništa što ne bi želela da i vi njoj radite.

  NE PITAJTE NIŠTA

  Njeno telo će vam samo kazati da li oseća zadovoljstvo. Ima stvari koje žena ne može da odglumi. Na primer, nenamerno grčenje mišića u vagini prilikom orgazma. Govor uzbuđenog tela nije uvek lako otkriti, ali u njenom slučaju obično najviše mogu da vam kažu njene nabrekle bradavice i stidne usne kao i nabrekli, potamneli klitoris.

  Seksi znakovi: Ona vas želi u krevetu!

  PRATITE NJENE BOKOVE

  Bokovi su zaista pravi pokazatelj njene uzbu∂enosti. Oni su metronom koji poskakivanjem pokazuje stepen intenziteta vaše stimlacije njenih erogenih zona. Samo napred u nove užitke!

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH Najčlanci