Zašto ih toliko često boli glava? - Men`s Health

Zašto ih toliko često boli glava?

Vi ste kao i uvek bili zagrejani i spremni da joj pomerite svet, ali eto glavobolja je opet učinila svoje. Verovali ili ne, dokoni naučnici rešili su da otkriju tajnu i ove misterije…

ISTRAŽIVANJE
Američki naučnici razotkrivaju razne dileme svakim danom svojim istraživanjima. Evo još jedne zablude u koju smo svi verovali – menopauza nije kriva za pad seksualne želje kod žena. One s godinama gube želju za seksom jer reaguju na predstavu o svom telu. Naučnici sa Univerziteta u Pensilvaniji ustanovili su da što se žena smatra manje poželjnom, veće su šanse da će doći do pada njene seksualne želje ili aktivnosti. Ispitanice koje su učestvovale u istraživanju uzimale su lekove protiv menopauze, ali im se želja za seksom nije vratila, što je potvrdilo sumnje da ona ne utiče na njihovu želju. Ova vest je značajna i za sve mlade žene koje imaju još mnogo seksualnih doživljaja da prođu, da bi stigle do klimaksa.

Naime, žene često smatraju da su debele, da imaju celulit i strije i da su samim tim manje poželjne. Postoje trenuci kada se osećaju dobro u svom telu i tada su najviše spremne ne samo za seks, već za razne novotarije. Kada nastupi siva faza i kada počnu da izbegavaju ogledalo, izbegavaju i vas.

Pročitajte i  Da li učestalo masturbiranje utiče na vaš seksualni život?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *