POTREBE, ŽELJE, NAVIKE... Šta oba pola žele u krevetu? - Men`s Health

POTREBE, ŽELJE, NAVIKE… Šta oba pola žele u krevetu?

Da li ste se ikad zapitali šta je to što čini dobrog ljubavnika? Naravno da jeste, svi smo se to pitali. Međutim, sada ne govorimo o veštinama i tehnikama vođenja ljubavi, već o onim malim stvarima koje prave razliku u krevetu.

Prema najnovijoj studiji zdravstvene organizacije BodyLogicMD u kome je sudelovalo 1.000 ispitanika, ispostavilo se da i muškarci i žene žele nemaju dovoljno seksa u svom životu, i da bi to vrlo rado voleli da promene.

Nije uvek tako lako: Kako žene (ne) pokazuju svoje seksualne afinitete

U samoj studiji, učesnici su zajedno sa svojim partnerima upitani o njihovim seksualnim preferencama i na osnovu toga postavljeno im je pitanje šta bi to želeli da promene kod svojih partnera kako bi njihov seksualni život bio zadovoljniji i bogatiji. Evo zanimljivih rezultata.

Kao prvo, studija je pokazala da 81 procenat žena i 93 procenta muškaraca u potpunosti želi da promeni neke stvari kod svojih seksualnih partnera, što dovodi do zaključka da niko nije savršen i da svi imamo trenutke kada su naše performanse u krevetu bolje, odnosno lošije.

Oralni seks: Zašto ga one vole?

Jedna od stavki koja su oba pola istakli da bi želeli da promene je predigra. Takvi podaci ne iznenađuju, jer većina nas ne vodi dovoljno računa o ovom veoma važnom delu seksualnog čina.

Predigra je kao ukusno predjelo koje nam daje nagoveštaj ukusa glavnog jela, i definitivno je važan segment kvalitetnog seksa koji daje posebnu čar.

Druga stvar koju žene priželjkuju je i malo više eksperimentisanja sa novim pozama, jer istini za volju, uvek iste stvari u krevetu vrlo brzo mogu da dosade. Zato gospodo budite kreativni i predložite neke nove stvari. Sledeća stvar na listi je potreba za više seksa. Prošlogodišnja studija je otkrila da muškarci podcenjuju činjenicu koliko često žene žele seks, a čak njih 60 procenata je izjavilo da nije zadovoljno količinom seksa u životu.

Pročitajte i  Idealna veličina: Oba pola se slažu oko obima ženskih grudi

Otkrijte i Šta žene (ne) žele da znate

I na kraju, žene čeznu da im se više pruža oralni seks. Zato budite džentlmen, spustite se na kolena i znate šta vam je činiti.

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *