NAPRAVITE SAMI SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU I RADNIH POVRŠINA: Ovo su sastojci koji su vam potrebni - Men`s Health

NAPRAVITE SAMI SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU I RADNIH POVRŠINA: Ovo su sastojci koji su vam potrebni

Do sada smo svi naučili i sa sigurnošću znamo da je jedna od najefikasnijih metoda za sprečvanje širenja mikroba, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, pranje ruku i redovno čišćenje prostorija dezinfekcionim sredstvima. S obzirom na to da smo se našli usred deficita pomenutih sredstava kod nas, odlična vest je ta da dezinfekciono sredstvo možemo napraviti i sami, kod kuće. Podjednako je efikasno kao i kupovno, a tajna je u pravilnom odmeravanju potrebnih sastojaka.

Da biste napravili svoje dezinfekciono sredstvo potrebni su vam etanol 96% u količini od 8333ml, vodonik peroksid 3% u količini od 417ml, glicerin 1,45% i demineralizovana voda. Celokupan postupak pravljenja dezinfekcionog sredstva možete videti na sajtu Svetske zdravstvene organizacije, ali ako niste vični eksperimentisanju, a sredstvo vam je potrebno, imamo lepe vesti i za vas. 

Bio-Teo centar preuzeo je pravljenje ovog sredstva u svoje ruke i sada ga OVDE možete naručiti po vrlo povoljnoj ceni! 

Foto: Promo

Proizvod je namenjen dezinfekciji kože, svih površina, materijala i opreme. Može se primenjivati više puta u toku dana, po potrebi. Sastav (po preporuci SZO – Svetske zdravstvene organizacije):

83,33% etanola 96%, 4,17% (hidrogen) vodonik peroksida 3%, 1,45% glicerina i 11,05% demineralizovane vode. Deluje u toku od 30 sekundi i uklanja 99 odsto bakterija, virusa i gljivica. 

Foto: Promo

Možete ga naručiti OVDE po ceni od 270 rsd ili OVDE ukoliko želite da iskoristite akciju 5+1, u kojoj za kupljenih 5 bočica, dobijate ukupno 6, po ceni od 1.350 rsd. Takođe, porudžbinu možete izvršiti pozivom na broj 011/442 0502, 011/442 0501, 064/866 0055 ili 062/220 352 svakog radnog dana.

Foto: Promo

KOLIČINE su ograničene, u slučaju da nemamo više na stanju a poručili ste, obavestićemo vas bez odlaganja.

*Celokupan asortiman preparata Bio-Teo centra možete videti OVDE

Foto: Profimedia

Pročitajte i  UPLOVITE U VIRTUELNI SVET: Doživite potpuno drugu dimenziju na ovaj jednostavan način!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *