SUPERNOVA JE UVEK SA VAMA I MISLI NA VAS: Otključani svi kanali za sve korisnike - Men`s Health

SUPERNOVA JE UVEK SA VAMA I MISLI NA VAS: Otključani svi kanali za sve korisnike

Niko od nas nije planirao situaciju koja je nastala sa širenjem Korona virusa, međutim i u takvim vremenima ipak ima nešto dobro. Kako ćemo ovih dana sasvim neplanirano više vremena provoditi u našim domovima, zajedno sa našim bližnjima, dobro staro mesto okupljanja biće upravo ispred naših TV uređaja. Supernova je upravo zato rešila da obraduje sve svoje korisnike i do kraja aprila omogući im praćenje svih televizijskih kanala iz svoje ponude. Ovim gestom želimo da obradujemo građane širom Srbije i na taj način skrenemo im misli sa krizne situacije koja nas je sve poprilično zabrinula. 

Ovo je takođe idealan trenutak da se zajedno sa porodicom i prijateljima podsetite nekog dobrog filma ili serije, a Supernova će i to omogućiti otključavanjem usluge Video klub

Supernova kao i uvek misli na svoje korisnike i sada im omogućava da vreme kod kuće provedu uz kvalitetan televizijski sadržaj. Sve što je potrebno jeste da se udobno smestite u vaše fotelje i samo kliknete daljinskim upravljačem.

Foto: Promo

Pročitajte i  Telekom Srbija poklanja 20 računarskih kabineta osnovcima širom Srbije: Proglašeni ovogodišnji pobednici projekta "Stvaramo znanje"
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *