BEZ OVOG USB KABLA NEĆETE KRENUTI IZ KUĆE: Jednostavan i praktičan za upotrebu za sve tipove mobilnih telefona - Men`s Health

BEZ OVOG USB KABLA NEĆETE KRENUTI IZ KUĆE: Jednostavan i praktičan za upotrebu za sve tipove mobilnih telefona

Svakodnevnica nam je takva da živimo užurbano, a mobilni telefoni i smart uređaji su postali neizostavni deo našeg dana. Često su nam obaveze i tip posla takvi da ne možemo da izbegnemo korišćenje svih ovih uređaja, a dešava nam se da zaboravimo punjač kod kuće. O tome više nećete morati da brinete, jer sada i na našem tržištu postoji usb kabl koji može da se priključi na bilo koji uređaj.

Ovaj magnetni kabl ćete jednostavno voleti. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja. Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

 Foto: Promo 

Magnetni dizajn za izuzetno korisničko iskustvo! Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije. 

   Foto: Promo 

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

  Foto: Promo 

 Ovaj fenomenalni kabl možete poručiti OVDE po ceni od 1.390 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

  Foto: Promo 

 Foto: Profimedia

Pročitajte i  ŠMRŠAJTE I ZATEGNITE SE: Šipka za vežbanje za 4 vrste vežbi za SAMO 1.990 din!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *