OSEĆAJTE SE SIGURNO: Uz ovaj jednostavan trik otkrijte da li vas neko prisluškuje bez vašeg znanja - Men`s Health

OSEĆAJTE SE SIGURNO: Uz ovaj jednostavan trik otkrijte da li vas neko prisluškuje bez vašeg znanja

Mislite da vas neko prisluškuje i tajno snima? Postoji vrlo jednostavan način da saznate da li ste u pravu. Pogledajte predlog koji je jednostavan, pouzdan i koji će vam za samo nekoliko trenutaka otkriti da li je vaša sumnja opravdana, ili nije.

Sve što vam je potrebno za rešavanje problema jeste detektor za kamere, prisluškivače i ostale uređaje za špijunažu. Mali ručni detektor može identifikovati: prisluškivače, bubice, bežične kamere, GPS uređaje za satelitsko praćenje vozila, špijunske kamere i mnoštvo drugih špijunskih uređaja.

 Foto: Promo

Radna frekvencija ili frekventni opseg uređaja je od 0.001GHZ do 6.5GHz.

Poseduje infrared diode za otkrivanje špijunskih kamera. Domet ili daljina detektovanja pre svega zavisi od uređaja koji se detektuje i kreće se u granicama od 30cm do 5m. Dimenzije detektora su 64 x 47 x 76.5 mm i poseduje punjivu bateriju 450mAh. 

  Foto: Promo

Oslobodite se kamera i bubica koje se mogu naći u vašem stanu, kancelariji, velikim prostorijama, automobilima, a one mogu biti i u zidovima, slikama, torbama… OVDE možete poručiti detektor po ceni od samo 2499 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

*Akcijska cena traje do isteka zaliha. 

Foto: Profimedia

Pročitajte i  OLIČENJE KVALITETA, PRISTUPAČNOSTI I DOBROG DIZAJNA: 100% kožne italijanske cipele, koje ne smete da propustite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *