BUDITE SIGURNI U PUTU: Ovaj dodatak će vam pružiti potrebni mir tokom vožnje! - Men`s Health

BUDITE SIGURNI U PUTU: Ovaj dodatak će vam pružiti potrebni mir tokom vožnje!

Vožnja automobila zna da bude jako nezgodna, pogotovu u ovim danima kada su gužve na ulicama velike. Vidljivost je manja, pešaci prelaze ulice gde im je zgodno. Nikada ne znate ko sedi u drugom automobilu i da li je taj neko savestan vozač.

Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju. Kako bismo osigurali sebe, kao i osobe koje prevozimo, decu, roditelje, prijatelje, kolege, neophodno je da preduzmemo sve moguće mere predostrožnosti. Auto kamera za snimanje vožnje vam donosi tu sigurnost i smirenost koja vam treba. Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrašen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i kameru koja automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je 1.999 rsd!

 Foto: Promo

Recite zbogom brigama i krenite na put oslobođeni od stresa, znajući da je auto kamera uključena i da snima sve što se dešava. Možete ja naručiti OVDE po neverovatnoj ceni od samo 1.999 RSD!

*Još fantastičnih proizvoda po fantastičnim cenama možete pronaći OVDE.

Foto: Profimedia

Pročitajte i  NE PROPUSTITE NAJPOPULARNIJE 3D SATOVE ZA DEKORACIJU DOMA: Sada na dodatnom sniženju
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *