UĐITE U NOVU GODINU UNIKATNO I SA STILOM: Kvalitetna muška obuća napravljena po posebnim nacrtima! - Men`s Health

UĐITE U NOVU GODINU UNIKATNO I SA STILOM: Kvalitetna muška obuća napravljena po posebnim nacrtima!

Udobnost i kvalitet su najbitniji kad se bira obuća, ali pored toga još jedna od bitnih stvari je izgled same obuće. Zašto uništiti kompletan outfit pogrešnim izborom cipela? Izdvajamo za vas neke od modela, a na vama je da izaberete onaj koji će vas učiniti jedinstvenim, elegantnim i punim samopouzdanja.

Sigotto uomo single monk su poluduboke čizme od prirodne kože. Prelepog dizajna i još lepše nijanse sive boje, lako se uklapaju u sve odevne kombinacije, od jutra do večeri. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 12.990 rsd.

Sigotto antik su poluduboke čizme, ručno izrađene, iliti hand made, od vrhunske kože. Na pertlanje, sa kaišićem na gornjoj strani, predstavljaju jedan od najtraženijih modela ove sezone. Na vama je da izaberete da li ih želite u braon ili u sivoj boji. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 12.990 rsd.

Sigotto structur su takođe ručno rađene polu duboke cipele, od vrhunske kože, vrlo interesantnog i upečatljivog dizajna. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 13.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Cipele M. Cassetti su svečane, elegantne, ručno izrađene i ručno bojene. Gde god se u njima pojavite nećete biti nezapaženi. Možete izabrati između sive, sjajne teget i plave boje. Možete ih naručiti OVDE po ceni od 13.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Pročitajte i  OTKRIVAMO: Žene najviše vole ovakve muškarce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *