REŠITE PROBLEM OPADANJA KOSE I ĆELAVOSTI: Otkrivamo Vam potpuno prirodan način za regulisanje ove tegobe! - Men`s Health

REŠITE PROBLEM OPADANJA KOSE I ĆELAVOSTI: Otkrivamo Vam potpuno prirodan način za regulisanje ove tegobe!

Gubitak kose može da bude veoma stresan i za muškarce i za žene. Mnogi faktori utiču na nastanak alopecije i na kvalitet kose: hormoni, ishrana, nepravilna nega, stres, geni… Ako vam se kosa proredila, dlaka stanjila i primećujete da nakon češljanja previše kose ostane na češlju, nemojte da paničite. Kako biste rešili ovaj problem, važno je znati da se on mora srediti i iznutra, a ne samo na površini. Bitno je koristiti preparate koji su provereni i na biljnoj bazi, kako ne bi oštetili organizam. Pravo takav je preparat Bob‘s secert.

On sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje efektivne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista i treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

Bob‘s secret preparat možete kupiti OVDE po ceni od samo 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

Foto: Profimedia

Pročitajte i  5 stvari koje će vaš stil u 2016. učiniti boljim nego ikada ranije
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *