ZAKORAČITE U ZIMU SA STILOM: Predstavljamo vam komade obuće i odeće idealne za hladne decembarske dane! - Men`s Health

ZAKORAČITE U ZIMU SA STILOM: Predstavljamo vam komade obuće i odeće idealne za hladne decembarske dane!

Zimska garderoba mora da bude topla, ali je pored toga poželjno da bude moderna i kvalitetna. Kako bi se spojilo lepo i korisno, moramo da pratimo trendove! Pripremili smo Vam predloge aktuelne zimske garderobe i obuće, tako da je Vama ostalo samo da pogledate i izaberete svoj komad.

Džemperi su definitivno izuzetno popularan komad garderobe i ove sezone. Njih je vrlo lako uklopiti, jer idu uz sve – farmerke, majice, košulje, patike, cipele, sve kombinacije su vam na raspolaganju.

Sivi končani džemper je oduvek jedan od najtraženijih komada garderobe, jer se može ukombinovati u sve stilove. Efektan izgled neće izostati zahvaljujući njegovoj savršenoj nijansi. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Uz gore navedeni džemper odlično ide Frappoli, klasična bela košulja, mada možete kombinovati i druge boje kao što su teget, svetlo siva, crna… Frappoli košulju možete naručiti OVDE po ceni od samo 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Ono što svaki garderober stilizovanog muškarca treba da sadrži jesu klasične pamučne pantalone, kao što je model Frappoli, u bež ili teget boji. Ovaj odevni predmet se odlično uklapa u sve stilove – od elgantnijih prilika, pa do kežual varijanti. OVDE možete poručiti svoj komad, po ceni od 3.800 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Za aksesoar možete da odaberete prelepi pleteni kaiš teget boje, napravljen od 100 odsto prirodne kože. Možete ga poručiti OVDE za samo 2.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Kako biste upotpunili izgled, cipele M.Cassetti handmade su pravi izbor. Nikada ne izlaze iz mode, pa ne morate da se brinete oko toga da li ćete još nekada u životu da ih obujete. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 13.990 rsd ili na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

Pročitajte i  5 stvari koje izazivaju dijareju

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Foto: Profimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *