Doslednost, trajanje i postojanost već više od šest decenija - Men`s Health

Doslednost, trajanje i postojanost već više od šest decenija

Glamurozna zabava u organizaciji brenda Gorki list okupila je ličnosti iz javnog života. Na sceni spektakularne proslave, uz veliki revijalni big bend orkestar zasijali su glumci pozorišta na Terazijama:  Sloba Stefanović, Iva Manojlović i Dušica Novaković, kao i Tamara Dragićević, Žarko Stepanov, pevači Neno Belan, Ana Stanić, Beti Đorđević, Angellina, Dušan Svilar, Svetlana Ražnatović i još brojni drugi izvođači.

Ovom prilikom brend je na jedinstven način prikazao svoj pogled na svet i time opravdao zadatak lidera da pomera granice: ”Za mene život je putovanje.  Da li ćemo na tom putu imali malo ili mnogo lepih trenutaka zavisi od nas i od toga kako na život gledamo. Naš cilj je bio da  osetite svu lepotu života, i da otkrijete kako Gorki List i mi koji smo tu oko njega gledamo na Vas, na sebe i na život. Naša misija je da širimo vedar I pozitivan pogled na svet! ”-istakao je domaćin večeri Vojin Đorđević.

U toku događaja, na originalan način, glumac Miloš Biković, je najavio ulazak ovog brenda na Rusko tržište ali i veliku nagradnu igru koja učesnike vodi  na egzotične destinacije poput Mauricijusa, Maldiva, Kariba, Moskve, Barselone i brojna druga odredišta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *