Gorenje Simplicity kolekcija – saveznik za život bez drame - Men`s Health

Gorenje Simplicity kolekcija – saveznik za život bez drame

Ne znam da li ste i vi primetili, ali ovaj tzv. savremeni način života doneo je sa sobom i večitu dramu. I to u velikim količinama, ako nas pitate. Za naš ukus i prevelikim. Otud i naše interesovanje za novu Simplicity kolekciju kućnih aparata koju donosi Gorenje. Za promenu, da malo pojednostavimo ovaj ubrzani tempo koji svoju kulminaciju posebno doživljava kada na dnevni red dođe useljenje, opremanje stana, a tu su i njihovo veličanstvo svakodnevne kućne obaveze.

Sve u svemu, svi se slažemo da vreme utrošeno na kućne obaveze bilo kog tipa treba svesti na minimum. Bilo da je to opremanje stana, gomila neopranih čaša, naslaganih u kuhinji nakon sinoćne tekme, ili sudova nakon običnog spremanja večere za devojku – kvari zabavu i oduzima nam dragoceno slobodno vreme koje treba da bude vreme za uživanje. Zato, pozivamo na scenu Gorenje da ovoj životnoj dramaturgiji doda malo jednostavnijeg života – ovoga puta svojom novom Simplicity kolekcijom kućnih aparata.

Life Simplified filozofija, pokrenuta još 2009. godine, sada dobije svoj potpuni preobražaj u kolekciji Gorenje Simplicity koja se ističe naprednom tehnologijom i sofistificiranim minimalističkim dizajnom. Svi kućni aparati iz ove kolekcije – ugradna rerna i ploča, frižider i kuhinjski aspirator, u potpunosti nude drama-free iskustvo, bez previše razmišljanja i nepotrebnih komplikacija. Automatski programi i intuitivne kontrole ploča i rerni Simplicity kolekcije, osiguraće uspešno, i što je najvažnije – brzo spremanje (ili podgrevanje) obroka, dok će se rerna sama očistiti, i to za samo pola sata. Mnogobrojne funkcije svih aparata iz Simplicity kolekcije osmišljene su ne bi li se one prilagodile vašim životnim navikama, ne obrnuto.

Praktičnost i funkcionalnost ove kolekcije ne ogleda se samo u svakodnevnoj upotrebi ovih uređaja. Tu su čiste linije i staklene površine, dve boje – crna i bela, a ono čega nema, zbog čega ćete je još više voleti, jesu suvišni detalji i dugmići. I tu je stvar jednostavna, ne bi se zvali suvišni da su potrebni. Da smo na dobrom pravcu razmišljanja potvrđuje i to što sav taj minimalizam podrazumeva i vrlo lako uklapanje u bilo koji tip enterijera – moderan, industrijski ili klasičan. Gde ćeš bolje.

Pročitajte i  Vodimo vas na Rocketmana, dugoočekivanu epsku muzičku fantaziju!

Da sumiramo – idealna za ljubitelje jednostavnog života i kvalitetno utrošenog slobodnog vremena, poseduje inovativnu tehnologiju i napredne opcije, dizajn tačno koliko je potrebno, jednom rečju drama free. Jednostavno, kupljeno!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *