SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO” : VEČE ZA MUŠKARCE 1. AVGUSTA U BIOSKOPU KOMBANK DVORANA - Men`s Health

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “PAKLENE ULICE – HOBS I ŠO” : VEČE ZA MUŠKARCE 1. AVGUSTA U BIOSKOPU KOMBANK DVORANA

Veče posvećeno pripadnicima jačeg pola uz nastavak akcione franšize “Paklene ulice – Hobs i Šo” biće održano u četvrtak 01. avgusta u 20h u Kombank Dvorani.

U večeri za muškarce, na koju su naravno pozvane i dame, sve posetioce očekuju zabavni program pre projekcije, kao i brojni pokloni i vredne nagrade. Najsrećniji posetilac dobija automobil Toyota C-HR na ceo jedan vikend.

Za ovakav užitak pobrinuli su se : Autokomerc karting centar, energetsko piće Rock Star, Toyota Srbija, magazin Auto Bild, frizerski salon Old Boy Barber Shop i gaming centar Portal Gaming World.

O FILMU

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu PAKLENE ULICE – HOBS I ŠO.
Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.
Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.
Film HOBS I ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

Pročitajte i  NOVA KOLEKCIJA MUŠKE OBUĆE OD 100 ODSTO PRIRODNE KOŽE: Za svačiji ukus i džep

Film će se na redovnom repertoaru naći od 01. avgusta, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite na www.kombankdvorana.rs

Pratite instagram profil @menshealthserbiatamo ćemo deliti 3×2 karte za ovaj film. 

Trejler za film možete pogledati ovde:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *