MH vas vodi na "Otrovnu ružu": Morgan Friman i Džon Travolta u filmskom spektaklu - Men`s Health

MH vas vodi na “Otrovnu ružu”: Morgan Friman i Džon Travolta u filmskom spektaklu

Džon Travolta i Morgan Friman zaigraće po prvi put zajedno u filmu Otrovna ruža (Poison Rose) koji je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu, a ustvari je okoreli kockar i alkoholičar. Šansu da osvoje 3×2 karte za projekciju u bioskopu Tuckwood, u četvrtak (11.7.) sa početkom u 19.20 časova imaju svi koji budu pratili uputstva putem naše instagram stranice @menshealthserbia – SREĆNO!

Karson Filips (Džon Travolta) dobija novi slučaj, koji ga odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu, u potrazi za nestalom ženom. Tokom istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, veći i sa svojoj mračnom prošlošću.

Scenario je napisan na osnovu istoimene knjige Ričarda Salvatorea, koji je i jedan od scenarista filma zajedno sa piscima kultnih filmova Midnight Run i Bad Boys.

Odličnu glumačku podelu ovog trilera predvode Džon Travolta (John Travolta) i Morgan Friman (Freeman), uz Brendana Frejžera (Fraser), Famke Jansen (Janssen), Peter Stormare, Robert Patrik, Kat Graham, kao i Ella Bleu Travolta, ćerka Džona Travolte i Keli Preston.

Pročitajte i  MH vas vodi u bioskop: Osvojite karte za Krimi-akciju "Poslednja prevara"!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *