Održana ovogodišnja Piazzeta sreće - Men`s Health

Održana ovogodišnja Piazzeta sreće

Kada želite da učinite nešto za svoje sugrađane, najvažnije da imate podršku pravih prijatelja. I ove godine smo sa VODAVODA podelili srećne trenutke i osvežili dane svih učesnika Sensa Piazzette.

Posetioci su otkrili kolika je važnost tople vode za zdravlje čoveka i zašto treba uvek uz sebe da imamo VODAVODU na 27°C, baš onako kako prirodno izvire. Koliko voda prožima sve aspekte našeg života posetioci su mogli da osete i isprobavajući Nice Collagen proizvode, koji u kombinaciji sa vodom podmlađuju organizam i vraćaju mladalački polet.

Nije izostalo ni osveženje uz Fructus čajeve čije lekovite i ukusne biljke u zagrljaju sa vodom stvaraju napitak pun boja, ukusa i mirisa po kojima ćemo pamtiti ovaj vikend i leto. Pharmanova suplementi i Cedralex proizvodi su nam vraćali energiju kako ni jednog trenutka ne bismo posustali u ovom jedinstvenom proslavljanju leta i pravih vrednosti. A kako je bitno da budemo lepi i iznutra i spolja, nepregledan spektar boja i mirisa otkrila nam je Farmasi kozmetička kuća i podsetila da treba da volimo sebe i da sebi posvetimo vreme kako bi naš unutrašnji sjaj bio vidljiv svima. Svi posetioci su uživali u Vulkan čitalačkom kutku i sjajnim naslovima.

Foto događaja: Aleksandar Ljubičić i Žana Šišić

Pročitajte i  Whitesnake i srpska publika jači od oluje: "Dejvide, Srbine" se orilo Tašmajdanom!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *