Men's Health vas nagrađuje: Osvojite hit knjigu "Ferari" - Men`s Health

Men’s Health vas nagrađuje: Osvojite hit knjigu “Ferari”

Pred vama je priča o čoveku koji je udahnuo život svom dečačkom snu, vizionaru koji je još 1929. godine, u vreme Velike krize, stvorio Tim Ferari kako bi mladi naslednici iz bogatih porodica imali gde da se trkaju. Ostalo je istorija, sačinjena od pobeda, veličanstvenih automobila i velikih vozača.

Najbrži čitatelji koji se jave putem mejla danilo.krsa@menshealth.rs osvojiće ovu fenomenalnu knjigu! 

Svoju autobiografiju Ferari je napisao ranih šezdesetih godina prošlog veka, a potom je dva puta dorađivao, i štampao je kako bi mogao da je poklanja prijateljima i klijentima. Fascinantna, prepuna anegdota i dirljivih momenata, njegova priča približiće vam mnoga imena i ličnosti – od onih koje su uživale svetsku slavu, do onih koje publika nikada nije upoznala, ali koje su imale značajnu ulogu u istoriji automobilskog sporta.

Više od šezdeset godina pratio sam tu priču iz prvog reda, zapravo, bio sam među onima koji su morali da je odigraju, podstaknuti neodoljivom strašću ili ambicijom.

Pročitajte i  Novi Sad bogatiji za inovativno rešenje mladih stručnjaka iz Srbije: Telekom Srbija poklonio Novosađanima pametnu klupu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *