Vodimo vas na Rocketmana, dugoočekivanu epsku muzičku fantaziju! - Men`s Health

Vodimo vas na Rocketmana, dugoočekivanu epsku muzičku fantaziju!

„ROCKETMAN“ je epska muzička fantazija i neverovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Dugoočekivani hit već se nalazi na repertoarima domaćih bioskopa, a najbržim čitaocima koji se jave na mejl danilo.krsa@menshealth.rs delimo 2×2 karte za sutrašnju projekciju (sreda 5.6.) u Kombank dvorani sa početkom u 18h! Uz osvojene karte, srećni dobitnici će dobiti na poklon i naočare kakve u filmu nosi Elton Džon!

Film prati fantastično putovanje i transformaciju talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta od stidljivog momka do međunarodnog superstara Eltona Džona.

Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu „ROCKETMAN“ takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.

Foto: Profimedia

Pročitajte i  Najbolja mesta za seks koja morate da isprobate
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *