Super hot-dog! - Men`s Health

Super hot-dog!

Hamburgeri su se već uselili u otmene restorane i ne jedu se više samo s nogu. Ali i viršle i kobasice mogu da krenu istim putem, samo je potrebno iskombinovati ih sa pravim sastojcima.

FRANCUSKI NAČIN

Dižon senf, buđavi sir i prstohvat mešavine začina iz Provanse.

Za moćne muškarce: “TNT” umak sa čipsom

ČIKAŠKI NAČIN

Seckani luk, paradajz, senf, slatko-slani sos, krastavčići sa mirođijom, paprike i malo celerove soli.

MEKSIČKI NAČIN

Seckani avokado, majonez, seckani paradajz, hrskava slanina,seckani luk i pasulj iz konzerve.

GRČKI NAČIN

Spanać dinstan sa belim lukom na maslinovom ulju. Malo kiselog mleka i soka od limuna.

Ljubav na prvi pogled: Bostonski burger sa slaninom

KULINARSKI SAVET PLUS

Koja je greška koju roštiljdžije najčešće prave? Preterano dugo pečenje. Kada pečete viršle ili kobasice na grilu, želite samo da ih podgrejete. Da bi se jednako zagrejale, izvadite ih pre pečenja neko vreme da dostignu sobnu temperaturu. A onda ih pecite na jakoj vatri, samo da dobiju “žigove” od vrele rešetke. Minut-dva najviše. Servirajte ih uz zemičku, koju ste predhodno podgrejali na roštilju, oko 15 do 30 sekundi sa svake strane.

 

 

Pročitajte i  5 namirnica koje treba izbegavati pre konzumiranja alkohola!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *