Jesenje delicije: Ukusni kesteni iz rerne (VIDEO) - Men`s Health

Jesenje delicije: Ukusni kesteni iz rerne (VIDEO)

Savršeni ukusi ove šumske delicije trenutno su nam na raspolaganju, i to jednostavno ne smemo propustiti. Kuvani ili pečeni, slani ili slatki, kesteni su uvek ukusan zalogaj, pa ako nemate posebnu tiganj za kestene ili bacač plamena u blizini, eto vam odličan savet za ugodne jesenje dane.

Da li i vi spadate u onu grupu ljudi  koja jedva čeka da strateška mesta u vašem gradu zauzmu kestenari i kestenarke, i onda nas osvoje divnim jesenjim miomirisima? Ako je odgovor potvrdan, pružamo vam jednostavan savet kako da isto to, a možda još i bolje, napravite i kod svoje kuće.

Ukus jeseni: 4 namirnice koje su bolje u ovo godišnje doba

Za početak, ne rizikujte suvišne povrede tupim noževima i rezanjem kore u male šare u obliku slova x, potrebna vam je samo jedna duga linija duž celog kestena i to napravljena nazubljenim nožem za hleb! Nakon toga kestene stavite u lonac sa vodom. Uključite vatru i kuvajte dok voda ne uzavri, a potom ih ocedite, stavite u posudu za pečenje i pecite na 220 stepeni 20 do 25 minuta. Kada su gotovi, zamotajte ih u kuhinjsku krpu i pustite da odstoje nekoliko minuta.

Ostale trikove pogledajte u videu! Prijatno!

Izvor: punkufer.hr

Pročitajte i  MH preporuka: Aplikacije koje će podstaći vaš progres i podići nivo testosterona i mišića
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *