Proteini za sladokusce: Čokoladna torta sa sirom - Men`s Health

Proteini za sladokusce: Čokoladna torta sa sirom

SASTOJCI ZA KORU (10 PORCIJA)

  • 50 grama kokosa
  • 100 grama mlevenih badema
  • 20 grama meda
  • 50 grama kakaoa

Pogledajte i Najskuplji specijaliteti na svetu

SASTOJCI ZA KREM

  • 50 grama kakaoa
  • 300 grama mladog sira
  • 300 grama belanaca
  • 700 grama skute
  • 30 grama meda

PRIPREMA

Pomešajte sastojke za koru, najbolje u blender pa ih stavite u kalup obložen papirom za pečenje. Pecite na 180 stepeni oko 10 minuta. Ostavite da se ohladi. Izmiksujte sastojke za krem i prelijte ga preko kore. Skutu -siromašnu masnoćama i bogatu belančevinama- nekad su kupovali samo retki a sada ćete je retko naći jer se odmah rasproda. Vaši mišići, kojima posle treninga treba hrane, otkriće zašto je tako tražena. Temperaturu u rerni smanjite na 150 stepeni i pecite tortu 15 do 20 minuta. Ostavite je da se ohladi pa isecite na 10 kriški.

JEDITE KAO VIKING: Moćno telo i um uz pomoć nordijske ishrane

PROTEINSKA RAČUNICA

  • skuta: 9 grama
  • bademi: 2,5 grama
  • belanca: 3,5 grama
Pročitajte i  Portugalska kajgana: Letnji specijalitet koji morate da probate
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *