Kulinarski trikovi: Napravite kajganu na 5 novih načina - Men`s Health

Kulinarski trikovi: Napravite kajganu na 5 novih načina

U nekim receptima, savetuje se da kuvate prvo dodatke dok drugi savetuju da da se prvo spreme jaja. U svakom slučaju, kada sve stavite u tiganj, kuvajte i promešajte provremeno dok jaja ne budu gotova. Ovaj proces može potrajati nekoliko minuta, ali postizanje svilenkaste strukture je vredno tog vremena. Pobiberite i posolite po ukusu.

Saznajte i 5 namirnica koje sadrže više proteina od jaja

ĐEVREK JAJA

Dok se jaja kuvaju, dodajte 28 do 14 grama iseckanog dimljenog lososa i jednu supenu kašiku krem sira i mladog luka.

GRČKA KAJGANA

Brzo propržite u malo tople masti pola šolje seckanog spanaća, otprilike 1 minut. Zatim dodajte jaja, 14 grama izdrobljenog feta sira i 1 supenu kašiku svežeg origana.

PICA JAJA

Dok se jaja kuvaju, dodajte 1 supenu kašiku seckanog sušenog paradajza i dve supene kašike iseckane mocarele. Prelijte 1 supenom kašikom isečenog svežeg bosiljka.

Šta će vam se dogoditi ako svaki dan jedete jaja?

MIGAS

Brzo propržite u malo tople masti 1 iseckan mladi luk i 1 iscepkanu tortilju od kukuruza. Zatim dodajte jaja i 1 1/2 supenu kašiku preliva. Kuvajte a zatim pospite korijanderom.

FU JANG JAJA

Propržite u malo tople masti 1/2 šolje pečuraka isečenih na kriške, 1 iseckani mladi luk, šolju boranije i 1/2 supene kašike mlevenog đumbira i belog luka, i to pržite otprilike oko 5 minuta. Zatim dodajte jaja. Kuvajte, a zatim poprskajte 1 supenom kašikom proprženog susamovog ulja.

Pročitajte i  Ultimativni šejk za oporavak mišića
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *